Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátky Konec svátků

Karbanátky Konec svátků
28. 03. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Karbanátky Konec svátků: Namočíme do vody hrozinky. Na drobno nakrájenou cibuli pomalu osmahneme na oleji do měkka. Všechny zbytky masa (pečené, vařené z polévky a pod.) na mlýnku semeleme spolu s bramborami (pokud zbyly - ... …více»

Rychlo špagety

Rychlo špagety
28. 03. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Rychlo špagety: Špagety uvaříme. Na olej dáme cibuli, pak přidáme rajče a salám. Přidáme kečup, nasypeme čínu a masox a zahustíme. Na špagety nalijeme omáčku, posypeme petrželkou a podáváme. ... ... …více»

Primátorský řízek z kuřete

Primátorský řízek z kuřete
28. 03. 2009 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Primátorský řízek z kuřete: Kuřecí prsa nařežeme na plátky a mírně naklepeme a osolíme. Veku, sýr, slaninu a žampiony nakrájíme na nudličky a zlehka promícháme. Naneseme na plátky a přeložíme, okraje spíchneme párátky. Z mléka,v ... …více»

Pečení ptáčci z drůbežího masa

Pečení ptáčci z drůbežího masa
28. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečení ptáčci z drůbežího masa: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, opaprikujeme. Na každý plátek masa dáme plátek sýra, šunky, nudličky červené papriky, plátky žampionů, které chvíli podusíme na másle a všechno posypeme sekan ... …více»

Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou

Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou
28. 03. 2009 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou: Postup přípravy: Kotlety osolíme, opepříme a prudce z obou stran opečeme. Potom je obalíme ve směsi strouhanky a sekané natě. Vložíme na pekáč a při 200 °C pečeme do měkka. Jemně nasekanou mátu na tro ... …více»
 

Kolínka s uzeninou a pórkem

Kolínka s uzeninou a pórkem
28. 03. 2009 Uzeniny +++-______
Příprava receptu Kolínka s uzeninou a pórkem: Omytý pórek nakrájíme na kolečka a zpěníme na rozpáleném oleji, přidáme prolisovaný česnek a za stálého míchání doplníme na proužky nakrájenou uzeninou. Po osmahnutí podlijeme trochou vody a podusíme. ... …více»

Farmářovy nudle

Farmářovy nudle
28. 03. 2009 Mleté maso +_________
Příprava receptu Farmářovy nudle: Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a chvíli podusíme, dokud směs nezhoustne. Těstoviny uvaříme ve slané vodě do poloměkka, scedíme a smícháme s př ... …více»

Kuřecí perkelt s haluškami

Kuřecí perkelt s haluškami
28. 03. 2009 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Kuřecí perkelt s haluškami: Nejprve si připravíme halušky podle návodu na obalu. Kuřecí maso nakrájíme na kostky, vložíme na zpěněnou cibuli a orestujeme. Kuřecí posypeme sladkou paprikou a přidáme rajčatový protlak. Směs podli ... …více»

Zapečené těstoviny s klobásou

Zapečené těstoviny s klobásou
28. 03. 2009 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Zapečené těstoviny s klobásou: Na malém množství oleje osmahněte klobásu nakrájenou na kolečka, přidejte omytý a pokrájený pórek a chvíli společně opékejte. Zapékací mísu vymažte olejem, vložte do ní makarony a klobásu s pórkem. Os ... …více»

Vepřová játra se zeleninou

Vepřová játra se zeleninou
27. 03. 2009 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Vepřová játra se zeleninou: Na pánvi rozehřejeme olej, orestujeme cibuli na kolečka, přidáme játra pokrájená na malé kousky, opepříme, přidáme mletou papriku a zprudka opečeme. Přidáme zeleninu, osolíme, podlijeme vodou a dusím ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !