![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka s bylinkovými bramborami: Předehřejeme si troubu na 200 °C. Bylinky omyjeme, osušíme, nasekáme a promícháme s olivovým olejem. Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na klínky nebo přepůlíme a osušíme. Omytou a odblaněnou panen ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš paní premiérové: Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli, maso nakrájíme na kostky a společně smažíme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule. Během míchání opepříme a okmínujeme. Pak podlijeme trochou vody a asi pol ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízek s mandlemi: Maso naklepeme, osolíme, obalíme postupně v mouce, ve vajíčku a nakonec v lupínkách z mandlí. Řízek pak zvolna smažíme na oleji dorůžova. ... ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Velikonoční vídeňské kuře s nádivkou: Kuře osolíme a naplníme nádivkou, kterou připravíme tak, že na rozpuštěném másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na drobno nakrájená játra, předem usmažená asi 5 - 10 minut. Vychladnutá játr ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí ořez na česneku a bazalce: Do pekáčku dáme na dno potřené ol. olejem cibuli na kolečka, na ni položíme směs masa a koření a rozmačkaného česneku, podlejeme troškou bílého vína nebo vody a dusíme, v troubě zakryté alobalem tři č ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa v kabátku: Sezam, otruby, kuskus, vločky smícháme dohromady. Rozšleháme bílek, prso obalíme v bílku a potom obalíme ve směsi. Podáváme s bramborem vařeném v páře. ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená roštěnka se zapraženou krupicí: Roštěnky odblaňte a okraje případně několikrát nařízněte, aby se při opékání nekroutily. Lehce naklepejte, osolte, opepřete a obalte v hladké mouce. V kastrolu rozpalte tuk a maso na něm zprudka opečt ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s jablky: V misce prošlehejte med s jablečnou šťávou, šalvějí a olejem. Osolte a opepřete. Vložte do marinády kotlety, důkladně je obalte a nechte dvacet minut odpočívat. Rozpalte gril nebo rozehřejte grilovací ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře tandúri: Kuře stáhněte z kůže a do masa udělejte mělké zářezy. Potřete paprikou promíchanou s citronovou šťávou a solí a dejte na půl hodiny odpočívat do chladničky. Cedník vyložte čistou utěrkou, vlijte jogur ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Eintopf s uzeným a kapustou: V hrnci osmahněte na oleji cibuli a mrkev, až změknou, ale nechytí barvu; trvá to tak pět minut. Přidejte brambory, maso i horký vývar, uveďte do varu, snižte plamen a povařte asi deset minut. Přisypt ... …více»
|