![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fettuccine s masem a ztraceným vejcem: Do kastrůlku s mírně vroucí osolenou vodou s trochou octa nechte po jednom sklouznout vejce. Bílek přehrňte přes žloutek a povařte, až bílek ztuhne. Vyjměte. Ve velké pánvi rozpalte olej a zprudka na ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží řízek ve vinném těstíčku: Řízky omyjte, osušte a naklepejte. Oba kousky osolte, na každý dejte plátek šunky, plátek sýra, půlku kompotované meruňky a jednu vypeckovanou třešeň. Maso přehněte a okraje spojte párátkem. Z vajec, ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelská křidélka: Kečup, hořčici, zázvor, chilli, grilovací koření, sojovou omáčku, olej a sůl rozmixujeme. Do zapékací mísy dáme křidélka, zalijeme rozmixovanou směsí a necháme 24 hodin v ledničce. Pak pečeme v troubě ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čili kuře s paprikou: Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a drobně nasekáme. Papriky a feferonky rozpůlíme, zbavíme jadérek a omyjeme. Obojí nakrájíme na tenké nudličky. Maso společně s cibulí osmahneme na oleji. P ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory po pražsku: Na velké pánvi nebo v kastrolu usmažte drobně pokrájenou cibulku dozlatova na sádle, přidejte vařené, na plátky pokrájené brambory a lehce je osmažte. Doplňte je pokrájeným uzeným masem, osolte, opepř ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Křehký biftek s omáčkou ze žloutků, bílého portského a tymiánu s kapkami lanýžového oleje: Jednotlivé porce masa namasírujeme směsí z 20 ml olivového oleje a 5 kapek lanýžového oleje, opepříme a necháme marinovat. Očištěný a nakrájený pastiňák blanžírujeme ve vodě s octem, olejem, medem a s ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí steaky smažené v semínkách s kořínky zeleniny: Zeleninu opereme, očistíme, nakrájíme a spaříme v horké osolené vodě. Cibuli a okapanou zeleninu na oleji postupně orestujeme, osolíme, přidáme kmín a drcený pepř, zakapeme citrónovou šťávou, přidáme ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí tandoori s čatní: Pastu tandoori masala smícháme s olejem a touto směsí potřeme kuřecí prsíčka. Necháme marinovat 2 hodiny. Pak maso osmahneme na oleji. Směs se trochu připálí, ale tak to má být. Opečené maso dáme ... ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrovo-šunkové raclette s kuřecím masem: Brambory ve slupce uvařte v osolené vodě s kmínem. Šunku nakrájejte na plátky, aby se vešly do pánviček. Papriku rozkrojte, očistěte a nakrájejte na kostičky. Vejce smíchejte se smetanou, okořeňte pap ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pomalu pečené kuře s pikantním kuskusem: Předehřejte troubu na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C. Omyté a osušené kuře vložte do pekáče a potřete máslem. Osolte, opepřete a pečte dvacet minut. Snižte teplotu o dvacet °C, zalijte trochou vody, ... …více»
|