![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovenský perkelt: Cibulku zpěníme na oleji, pak přidáme sladkou mletou papriku, na kostičky nakrájené rajče, promícháme a stáhneme z plotny. Přidáme kuřecí stehna, 2 bobkové listy, pepř v celku zamícháme a vrátíme ... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ohnivá bramborová pánev: Brambory důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky. Čabajku nakrájíme na plátky a na větší pánvi ji smažíme na oleji. Přidáme nakrájené brambory a 5 minut opékáme. Okořeníme kmínem, přidáme česnek nakráj ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí závitek s náplní: Kuřecí prsní řízky naklepeme, jemně osolíme na každý plátek kuřecího řízku dáme plátek šunky, eidamu, kousek cibulky, sterilované okurky, drůbežího párku a zavineme.
Na olivovém oleji osmažíme cibulk ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se smetanovou omáčkou: Kuře vložíme se 2 kostkami masoxu a solí do hrnce s vodou a uvaříme doměkka. Když je kuře uvařené, vyjmeme ho z hrnce a necháme vystydnout. Stranou si dáme půl litru vývaru a ze zbytku uděláme polévku ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízek na grilovacím koření: Kuřecí řízky naklepeme a ochutíme kořením a libečkem. Na pánev si dáme kousek másla a na měm řízky zvolna osmažíme. Podáváme s vařeným bramborem a kompotem. ... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené plněné kedlubny: Kedlubny oloupeme, umyjeme a mírně je vydlabeme.
Mleté maso smícháme s vejcem, kořením, solí a s drobně posekanými vnitřky z kedluben, petrželkou, koprem, pažitkou a nakonec přidáme oloupaná nakrájen ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky v šouletu: Hrách a kroupy uvaříme doměkka a necháme okapat. Maso očistíme, naklepeme a nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli a pórek očistíme a nakrájíme na proužky.
Z masového vývaru, ví ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak s bylinkovým máslem: Steaky očistíme, na pánvičce rozehřejeme olej a steaky opečeme asi 1 minutu z každé strany. Osolíme, opepříme a dopečeme. Bylinky nakrájíme nadrobno. V misce vyšleháme máslo, česnek, sůl, pepř, šťávu ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta na hořčici: Na pánvi rozehřejeme olej, osmahneme maso nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme, přidáme cibuli na kolečka a hořčici. Podlejeme vodou a dusíme doměkka.
... ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduché šlehané bifteky: Hmotnost masa a brambor je pouze orientační, záleží na Vás, kolik "biftečků" si chcete či potřebujete udělat. Důležitý je pouze poměr a to 1:1. Jídlo je jednoduché, rychlé a velice chutné. ... …více»
|