Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.05. 2025
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Magurské kuře

Magurské kuře
13. 03. 2009 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Magurské kuře: Umyté kuře osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a grilovacím kořením a necháme 2 hodiny odpočinout v chladu. Na oleji opečeme maso ze všech stran a dáme na teplé místo. Do výpeku dáme nakrájenou cib ... …více»

Masové rolky plněné ovčím sýrem

Masové rolky plněné ovčím sýrem
13. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové rolky plněné ovčím sýrem: Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Sýr nakrájíme na nudličky, 1 cibuli a 1 papriku na půlkolečka, rozdělíme na maso, zavineme, upevníme nití. Na oleji osmahneme ze všech stran, ... …více»

Telecí na karí koření

Telecí na karí koření
13. 03. 2009 Telecí maso +++-______
Příprava receptu Telecí na karí koření: Maso umyjeme, osušíme, nakrájíme na malé kostky. Cibuli na kolečka zpěníme na másle, přidáme karí, maso, opražíme, dolijeme vodu a dusíme 15 minut. Poprášíme moukou, přidáme mandle s kostkami jablíčka ... …více»

Uzená kotleta

Uzená kotleta
13. 03. 2009 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Uzená kotleta: Velkou uzenou kotletu dáme do hrnce s vařící vodou. Vaříme cca 2 hodiny. Nepřidáváme žádné koření ani sůl. Podáváme s chlebem a hořčicí. Z vývaru můžeme udělat polévku. ... ... …více»

Hodonínské drůbky a majoránkovými knedlíčky

Hodonínské drůbky a majoránkovými knedlíčky
13. 03. 2009 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Hodonínské drůbky a majoránkovými knedlíčky: Drůbky s kořením(pepřem, novým kořením, bobkovým listem) uvaříme v menším množství vody. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájenou zeleninu, uvařené a nadrobno posekané maso z drobů a zap ... …více»
 

Medailónky s houbovou krůstou

Medailónky s houbovou krůstou
13. 03. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Medailónky s houbovou krůstou: Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a opečeme na oleji. Med, víno, ocet a kořeniny přidáme k cibuli a na mírnem ohni vaříme asi 45 minut. Podle potřeby můžeme ještě přidat trochu horké vody. D ... …více»

Křupavý bůček

Křupavý bůček
13. 03. 2009 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Křupavý bůček: Bůček umyjeme, osušíme, osolíme, vložíme do pekáče, podlijeme vodou, přikryté pečeme 30 minut. Bůček vybereme, kůži ostrým nožem nařežeme do mřížky, opepříme, vložíme zpět do výpeku. Očištěnou ... ... …více»

Hovězí se špenátem a arašídy

Hovězí se špenátem a arašídy
13. 03. 2009 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Hovězí se špenátem a arašídy: Hovězí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zaprášíme solamylem a vložíme do marinády z medu, rybí a sójové omáčky. Necháme v chladu marinovat asi hodinu. Potom na pánvi krátce osmahneme na ... …více»

Králík s dušeným špenátem

Králík s dušeným špenátem
13. 03. 2009 Králičí maso +++++_____
Příprava receptu Králík s dušeným špenátem: Králíka omyjeme, osušíme, osolíme a potřeme česnekem. Dvě cibule nakrájíme na měsíčky. Králíka vložíme do pekáčku a zasypeme cibulí, na každé stehýnko položíme ještě kousek másla. Maso vložíme do před ... …více»

Kančí panenka v parním hrnci

Kančí panenka v parním hrnci
12. 03. 2009 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Kančí panenka v parním hrnci: Kančí panenku nebo jakékoliv libové maso odblaníme, nakrájíme na plátky a zlehka naklepeme. Připravíme si marinádu. Do misky prolisujeme česnek, dáme sůl, pepř, drcený kmín, majoránku nebo petrželku, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !