![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Magurské kuře: Umyté kuře osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a grilovacím kořením a necháme 2 hodiny odpočinout v chladu. Na oleji opečeme maso ze všech stran a dáme na teplé místo. Do výpeku dáme nakrájenou cib ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové rolky plněné ovčím sýrem: Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Sýr nakrájíme na nudličky, 1 cibuli a 1 papriku na půlkolečka, rozdělíme na maso, zavineme, upevníme nití. Na oleji osmahneme ze všech stran, ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí na karí koření: Maso umyjeme, osušíme, nakrájíme na malé kostky. Cibuli na kolečka zpěníme na másle, přidáme karí, maso, opražíme, dolijeme vodu a dusíme 15 minut. Poprášíme moukou, přidáme mandle s kostkami jablíčka ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzená kotleta: Velkou uzenou kotletu dáme do hrnce s vařící vodou. Vaříme cca 2 hodiny. Nepřidáváme žádné koření ani sůl. Podáváme s chlebem a hořčicí. Z vývaru můžeme udělat polévku. ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hodonínské drůbky a majoránkovými knedlíčky: Drůbky s kořením(pepřem, novým kořením, bobkovým listem) uvaříme v menším množství vody. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájenou zeleninu, uvařené a nadrobno posekané maso z drobů a zap ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailónky s houbovou krůstou: Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a opečeme na oleji. Med, víno, ocet a kořeniny přidáme k cibuli a na mírnem ohni vaříme asi 45 minut. Podle potřeby můžeme ještě přidat trochu horké vody. D ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křupavý bůček: Bůček umyjeme, osušíme, osolíme, vložíme do pekáče, podlijeme vodou, přikryté pečeme 30 minut. Bůček vybereme, kůži ostrým nožem nařežeme do mřížky, opepříme, vložíme zpět do výpeku. Očištěnou ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí se špenátem a arašídy: Hovězí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zaprášíme solamylem a vložíme do marinády z medu, rybí a sójové omáčky. Necháme v chladu marinovat asi hodinu. Potom na pánvi krátce osmahneme na ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s dušeným špenátem: Králíka omyjeme, osušíme, osolíme a potřeme česnekem. Dvě cibule nakrájíme na měsíčky. Králíka vložíme do pekáčku a zasypeme cibulí, na každé stehýnko položíme ještě kousek másla. Maso vložíme do před ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kančí panenka v parním hrnci: Kančí panenku nebo jakékoliv libové maso odblaníme, nakrájíme na plátky a zlehka naklepeme.
Připravíme si marinádu. Do misky prolisujeme česnek, dáme sůl, pepř, drcený kmín, majoránku nebo petrželku, ... …více»
|