![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexické fazole s klobásou: Česnek prolisujeme a zpěníme na oleji s pokrájenou cibulkou. Přidáme pokrájené papriky, oloupané rajčata a 1/2 kostky masoxu. Dusíme do měkka a ke konci přidáme okapané červené fazolky, klobásu a doch ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Huspenina domácí výroby: Nožičky, jazyky a kůže zalijeme dvěma litry studené vody, osolíme a uvaříme doměkka. Teplé jazyky prudce zchladíme ve studené vodě, oloupeme a vývar procedíme. V čistém vývaru uvaříme nakrájenou kořen ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky s medovou omáčkou: Máslo rozpustíme a krátce na něm osmahneme rýži basmati. Přilijeme 400 ml osolené vody a rýži dusíme na mírném ohni asi 20 minut.
Limety omyjeme horkou vodou a osušíme. Jednu limetu oloupeme a kůru ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety se špenátem a sýrem: Kotlety lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme je na pánvi. Do pekáčku dáme kousek másla a opečené kotlety, na které navrstvíme spařený a osolený špenát promíchaný s jemně nakrájenou jarní cibul ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlý kuskus s kuřecím masem: Kuskus nasypeme do větší mísy a zalijeme dvěma hrnky vařící vody. Zamícháme, zakryjeme a necháme stát asi 30 minut. Poté kuskus vidličkou načechráme. Je-li stále tvrdý, přidáme trochu vařící vody a ne ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborový kotlík: Šalotku oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Tymián opereme a lístky otrháme. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej a zprudka na něm opečeme maso. Přidáme šalotku, mletou papriku a tymián a krátce opečeme. ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí kostky na víně: Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme. Celer, mrkev a petržel očistíme a nastrouháme najemno.
Na oleji necháme zrůžovět cibulku, vložíme maso a orestujeme. Když se mas ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané tvarůžky: Do misky dáme vločky, nadrobno nakrájenou cibuli a uzeninu, vejce, sůl a koření, zamícháme, a nalijeme na pánev na rozpálený olej. Na to poklademe kolečka tvarůžků polijeme kečupem a na stlumeném ohni ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se slaninou, zelím a šlehačkou: Nachystáme si hluboký plech. Zelí propláchneme vodou a rozložíme na plech. Kuře naporcujeme.
Zelí poklademe plátky anglické slaniny a na slaninu položíme naporcované kuře. Kuře trochu osolíme a vše z ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené zelí se špekáčky: Cibuli a střední hlávku zelí očistíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, zelí najemno.
Na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zelí, lehce osolíme a společně dusíme doměkka. Přidáme trochu sójové a worcesterské om ... …více»
|