![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí kousky s pivní omáčkou: Slaninu nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme najemno. Kuřecí prsíčka nakrájíme na porce.
V kastrolu osmahneme slaninu spolu s pokrájenou cibulí na másle dorůžova. Přidáme kuře, osolíme jej ze všec ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pražská hovězí pečeně s nádivkou : Špalíček hovězího masa lehce naklepeme a dlouhým špičatým nožem vyřízneme uvnitř otvor. Šunku pokrájíme na kostičky, lehce osmahneme na části tuku, přidáme vejce a mícháme na malém plaménku, až se sra ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Řízečky s kukuřičnými lupínky a plátky mandlí: Z mléka, vajíček a mouky vymícháme hladké těstíčko. Krkovičku naklepeme a potom ji obalujeme nejdříve v těstíčku, které nezapomeneme osolit, a poté v nahrubo nadrcených kukuřičných lupíncích. Podobně ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany: Naklepané plátky telecího masa, které jsme lehce osolili a opepřili, z obou stran zprudka opečeme na rozehřátém, přepuštěném másle. Pak dáme maso bokem a v základu do zlatova opečeme na hrubo nakrájen ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obalované plněné řízky: Naklepané plátky masa osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, smíchanou se sardelovou pastou a utřeným česnekem. Poklademe plátky šunky a sýra a řízky přeložíme na polovinu. Lehce je sklepneme a obalíme ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné jehněčí řízky: Očištěné maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme sušeným česnekem a pepřem. Na polovinu každého řízku dáme 1-2 plátky slaniny, tenká kolečka cibule, opět slaninu a přikryjeme masem. Spoj ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Morčecí s celerem: Řízky osolíme, opepříme, prudce opečeme. Podlijeme trochou vývaru a 3-4 minuty dusíme. Šalotku nasekáme nadrobno, orestujeme aj s nakrájeným celerem, zalijeme 3 lžícemi vývaru, podusíme do odpaření vý ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maďarské závitky z mletého vepřového masa: Hlávku kysaného zelí omyjeme a rozloupeme na jednotlivé listy, do kterých budeme balit masovou směs. Rýži propláchneme pod vodou, ale nevaříme. Necháme ji syrovou.
Maso začistíme umeleme, smícháme s ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový perkelt s těstovinami: Cibuli s česnekem oloupeme. Cibuli nasekáme na jemné kostičky, česnek utřeme se solí. Slaninu nakrájíme na kostičky a vepřové maso (kýtu nebo plec) po omytí a osušení na kostky.
Slaninu rozpustíme na ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí šašlik se slaninou: Česnek oloupeme a prolisujeme.
Jehněčí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme odležet v olivovém oleji.
Slaninu nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nakrájíme na ... …více»
|