Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.05. 2025
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí kousky s pivní omáčkou

Kuřecí kousky s pivní omáčkou
10. 03. 2009 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Kuřecí kousky s pivní omáčkou: Slaninu nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme najemno. Kuřecí prsíčka nakrájíme na porce. V kastrolu osmahneme slaninu spolu s pokrájenou cibulí na másle dorůžova. Přidáme kuře, osolíme jej ze všec ... …více»

Pražská hovězí pečeně s nádivkou

Pražská hovězí pečeně s nádivkou
10. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pražská hovězí pečeně s nádivkou : Špalíček hovězího masa lehce naklepeme a dlouhým špičatým nožem vyřízneme uvnitř otvor. Šunku pokrájíme na kostičky, lehce osmahneme na části tuku, přidáme vejce a mícháme na malém plaménku, až se sra ... …více»

Kuchařská pohotovost - Řízečky s kukuřičnými lupínky a plátky mandlí

Kuchařská pohotovost - Řízečky s kukuřičnými lupínky a plátky mandlí
10. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Řízečky s kukuřičnými lupínky a plátky mandlí: Z mléka, vajíček a mouky vymícháme hladké těstíčko. Krkovičku naklepeme a potom ji obalujeme nejdříve v těstíčku, které nezapomeneme osolit, a poté v nahrubo nadrcených kukuřičných lupíncích. Podobně ... …více»

Kuchařská pohotovost - Galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany

Kuchařská pohotovost - Galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany
10. 03. 2009 Telecí maso ++++++++++
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany: Naklepané plátky telecího masa, které jsme lehce osolili a opepřili, z obou stran zprudka opečeme na rozehřátém, přepuštěném másle. Pak dáme maso bokem a v základu do zlatova opečeme na hrubo nakrájen ... …více»

Obalované plněné řízky

Obalované plněné řízky
9. 03. 2009 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Obalované plněné řízky: Naklepané plátky masa osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, smíchanou se sardelovou pastou a utřeným česnekem. Poklademe plátky šunky a sýra a řízky přeložíme na polovinu. Lehce je sklepneme a obalíme ... …více»
 

Plněné jehněčí řízky

Plněné jehněčí řízky
9. 03. 2009 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Plněné jehněčí řízky: Očištěné maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme sušeným česnekem a pepřem. Na polovinu každého řízku dáme 1-2 plátky slaniny, tenká kolečka cibule, opět slaninu a přikryjeme masem. Spoj ... …více»

Morčecí s celerem

Morčecí s celerem
9. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Morčecí s celerem: Řízky osolíme, opepříme, prudce opečeme. Podlijeme trochou vývaru a 3-4 minuty dusíme. Šalotku nasekáme nadrobno, orestujeme aj s nakrájeným celerem, zalijeme 3 lžícemi vývaru, podusíme do odpaření vý ... …více»

Maďarské závitky z mletého vepřového masa

Maďarské závitky z mletého vepřového masa
9. 03. 2009 Mleté maso +_________
Příprava receptu Maďarské závitky z mletého vepřového masa: Hlávku kysaného zelí omyjeme a rozloupeme na jednotlivé listy, do kterých budeme balit masovou směs. Rýži propláchneme pod vodou, ale nevaříme. Necháme ji syrovou. Maso začistíme umeleme, smícháme s ... …více»

Vepřový perkelt s těstovinami

Vepřový perkelt s těstovinami
9. 03. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřový perkelt s těstovinami: Cibuli s česnekem oloupeme. Cibuli nasekáme na jemné kostičky, česnek utřeme se solí. Slaninu nakrájíme na kostičky a vepřové maso (kýtu nebo plec) po omytí a osušení na kostky. Slaninu rozpustíme na ... …více»

Jehněčí šašlik se slaninou

Jehněčí šašlik se slaninou
9. 03. 2009 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí šašlik se slaninou: Česnek oloupeme a prolisujeme. Jehněčí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme odležet v olivovém oleji. Slaninu nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nakrájíme na ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !