![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 02. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s bílou omáčkou: Hřbet a běhy z králíka omyjeme, osušíme a posolíme. Slaninu nakrájíme na proužky. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Špičkou nože prořízneme v mase ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Blesková sekaná: Strouhanku a škrobovou moučku rozmícháme s mlékem nebo vývarem a směs necháme asi 10 minut stát, aby nabobtnala.
K nabobtnalé směsi přidáme mleté maso, vejce, petrželku, rozetřený česnek a nadrobno n ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory zapečené s mletým masem a pórkem: Celé brambory uvaříme ve slupce. Horké oloupeme a nakájíme na tenčí plátky. Pórky podélně rozpůlíme, nakrájíme na polokolečka a vložíme je do osolené vroucí vody. Vaříme je 2 až 3 minuty. Poté je vynd ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí řízky obalené v kukuřičných lupíncích: Krůtí řízky naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, vajíčku a nakonec v kukuřičných lupíncích. Smažíme na rozpáleném tuku dozlatova. ... ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Výborné hovězí plátky na česneku: Plátky masa naklepeme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a poklademe plátky slaniny. Stočíme v závitky a upevníme párátky. Cibuli osmahneme, přidáme závitky a lehce opečeme. Podlijeme a dusíme. Polo ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso na zakysané smetaně: Na zpěněnou cibulku dáme sl. papriku, maso nakrájené na kostky, sůl, pepř a za občasného míchání dusíme do poloměkka. Šťávu necháme vysmahnout do tuku, zaprášíme polohrubou moukou, osmahneme a zalijem ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klopsy z mletého masa s okurkou: Mleté maso zpracujeme jako karbanátky, ale vytvoříme koule, ještě do nich přidáme 1 lž. hl. mouky, aby se nerozvařily. Asi 10 ks. Cibulku zpěníme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou - uvaříme ... ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se sýrem: Kuře rozporcujeme, okořeníme. Česnek nakrájíme na plátky a posypeme jím kuře v pekáči. Zalijeme šlehačkou, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme péct. ... ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Španělský krůtí řízek: Maso osolíme a opepříme. Rozkvedláme vejce s kokosovou moučkou a maso obalíme. Rozpálíme 2 lžíce sádla a řízky v něm opečeme.
Očistím papriku a pórek. Papriku nakrájíme na proužky, pórek na kolečka. ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chřupavé kuřátko se salátem: Chléb najemno rozdrobíme. Vejce v polévkovém talíři důkladně rozšleháme se solí a pepřem.
Pečené kuře opatrně podélně rozkrojíme, opláchneme a papírovým ubrouskem osušíme. Nejprve jej obalíme v hlad ... …více»
|