![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí maso v pánvi: Krůtí řízky omyjeme, osušíme a rozkrájíme na kousky. Mladé cibulky očistíme, opereme a celé posekáme na kolečka. Rajská jablíčka opláchneme, osušíme a rozpůlíme.
Na suché pánvi prudce osmahneme plát ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bombajská kuřecí prsíčka s ananasem: Kuřecí řízky naklepeme na a výřízneme do nich kapsu. Naložíme je do směsi z bombajského koření, soli, pepře, maggi a oleje. Necháme uležet.
Oloupané brambory nakrájíme spolu s cibulí na kostičky. Na ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řízek s pikantní nádivkou: Kuřecí prsíčka opláchneme, osušíme a nožem do nich vyřízneme kapsy.
Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Pomocí elektrického šlehače játrovou paštiku smícháme se změklým máslem, smetanou, portským . ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí řízky se sýrovou kůrčičkou: Brambory dobře omyjeme, vložíme do vroucí osolené vody a zhruba 25 min. vaříme. Potom je slijeme, opláchneme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky.
Mezitím očistíme a opláchneme papriky, zb ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí nářez s hrachovou kaší: Hrách pečlivě přebereme. Potom ho namočíme přibližně na 2 hod. do hrnce s 1 l studené vody. V téže vodě jej poté uvaříme. Na závěr vaření osolíme a prolisujeme přes kuchyňské síto.
Z másla a polohru ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí játra v rosolu: Husí játra vyčistíme, zbavíme krvavých žilek a na 2 až 3 hodiny namočíme do mléka. Nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme játra a pečeme. Občas podlijeme vínem. Po 20 minutách játra vyjmeme, osolíme ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cukety s mletým masem: Mleté maso promícháme s vajíčky, na kostičky pokrájenou slaninou, nastrouhanou cibulí a utřeným česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a posekanou petrželku. Podle potřeby přidáme strouhánku. ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná z vepřového masa v srnčím hřbetu: Maso pokrájené na kousky umeleme i s cibulí a po něm umeleme housku navlhčenou mlékem. K umletému masu a housce přidáme česnek rozetřený se solí a vajíčka a vše spojíme. Srnčí hřbet potřeme olejem a v ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna pečená s jablky a hruškami: Očištěnou kachnu osolíme. Břišní dutinu naplníme jablky bez jadřinců a rozkrájenými hruškami. Břicho zašijeme nebo spojíme špejlí a za občasného polévání vypečenou šťávou nebo vodou a pečeme dočervena ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medová kachna s vínem: Kachnu zvolna pečeme v troubě za stálého přelévání zálivem, který jsme připravili z medu, sojové omáčky, vína a šálku vývaru se špetkou wei-su. Upečenou kachnu rozpůlíme a částečně vykostíme a přelije ... …více»
|