Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 23.05. 2025
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Masopustní klobáska

Masopustní klobáska
18. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masopustní klobáska: Ostrouhané a nakrájené žemle zvlhčíme smetanou a umeleme současně s prorostlým masem tak, aby hmota byla velmi jemná. Osolíme, okořeníme, přilijeme víno a dobře promícháme. Plníme do úzkých skopových ... …více»

Kuřecí prsíčka s gorgonzolou a parmskou šunkou

Kuřecí prsíčka s gorgonzolou a parmskou šunkou
18. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Kuřecí prsíčka s gorgonzolou a parmskou šunkou: Kuřecí prsa omyjeme, necháme odkapat a prořízneme kapsu. Osolíme, opepříme. Hořčici smícháme s bazalkou a gorgonzolou a vyplníme tím kapsu. Maso zabalíme do parmské šunky. Zpevníme špejlema. V horkém ... …více»

Domácí prejt z libového bůčku

Domácí prejt z libového bůčku
18. 02. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Domácí prejt z libového bůčku: Libovější bůček nakrájíme na velmi tenké plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme směsí na rožnění. Rajčatový protlak osolíme a smícháme s prolisovaným česnekem a chilli kořením. Na dno zapék ... …více»

Kořeněná koprová omáčka

Kořeněná koprová omáčka
18. 02. 2009 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Kořeněná koprová omáčka: Maso dáme do tlakového hrnce, přidáme 1/4 dobře omytého citronu, kuličky pepře, nového koření a bobkový list, podlijeme horkou vodou a dusíme asi hodinu až hodinu a půl. Po té si v jiném hrnci si po ... …více»

Vepřové na karí s hermelínem

Vepřové na karí s hermelínem
18. 02. 2009 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřové na karí s hermelínem: Česnek, cibuli a pórek si nakrájíme na tenké plátky. Dno zapékací misky vymažeme olejem a poklademe polovinou cibule, česneku a pórku. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, štědře ochutíme karí, naskládá ... …více»
 

Výborná svíčková na smetaně

Výborná svíčková na smetaně
18. 02. 2009 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Výborná svíčková na smetaně: Prkénko posypeme lžičkou a půl saturejky a špetkou mletého pepře a poválíme po něm omyté maso tak, aby bylo pravidelně obalené. Maso uložíme alespoň na půl hodiny do chladna. Mezitím si připravíme odv ... …více»

Řízky v kokosu s kari omáčkou

Řízky v kokosu s kari omáčkou
18. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Řízky v kokosu s kari omáčkou: Z kuřecích nebo krůtích prsíček uděláme trošku silnější plátky. Osolíme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhaném kokosu (místo strouhanky). Osmažíme v oleji. Připravíme si kari omáčku ... …více»

Telecí medailonky s hráškem

Telecí medailonky s hráškem
18. 02. 2009 Telecí maso +++++++___
Příprava receptu Telecí medailonky s hráškem: Telecí maso opláchneme, osušíme a lehce naklepeme. Při okrajích na několika místech nařízneme, aby se při tepelné úpravě nekroutilo. Mírně osolíme a poprášíme moukou. Na pánvi mezitím rozehřejeme olej ... …více»

Telecí závitky se šalvějí

Telecí závitky se šalvějí
18. 02. 2009 Telecí maso +++++_____
Příprava receptu Telecí závitky se šalvějí: Maso trochu naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý plátek položíme jeden kousek šunky a posypeme parmezánem, na který dáme 2–3 lístky šalvěje. Maso svineme a jehlami pevně sepneme. Na pánvi rozehřeje ... …více»

Bažant s ořechy

Bažant s ořechy
18. 02. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant s ořechy: Část slaniny nakrájejte na špalíčky. Bažanty prošpikujte slaninou. Osolte je opepřete. Zbylou slaninu pokrájejte na kostičky. V pekáčku rozehřejte olej a orestujte na něm na kostičky slaninu. Přidejte ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !