![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 09. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky. Papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek jemně usekáme. Fazole propláchneme vodou a necháme okapat.
Na oleji zprudka opečeme kuřecí maso, potom vmícháme ... …více»
|
![]() |
18. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cibuli nakrájíme na kostičky. Brambory nastrouháme nahrubo. Vepřové uvařené maso jemně usekáme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky.
Maso promícháme se slaninou a půlkou nakrájené cibule. Z brambor, ... …více»
|
![]() |
18. 09. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do zapékací mísy vložíme těstoviny, nakrájená rajčata, kuřecí prsa, osolíme, přelijeme vejci, posypeme sýrem a dáme zapéct. ... ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2010 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso osolíme, opepříme a důkladně promícháme s hořčicí a petrželkou. Ze vzniklé hmoty vytvarujeme koule, které naplníme olivou a lehce obalíme ve strouhance. Pomalu smažíme zcela potopené v oleji asi ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2010 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Steakové plátky z hovězí roštěné po okrajích několikrát nařízneme. Potřeme olejem a necháme několik hodin odležet.
Na rozpáleném oleji steaky opékáme z každé strany asi 3 minuty. Podle potřeby zmírn ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kachní prsa osolíme a opepříme. Potom je naložíme alespoň na 2 hodiny do marinády.
Pomeranč omyjeme, kůru nastrouháme a šťávu zbavíme jadérek. Kůru i šťávu promícháme se zakysanou smetanou, osladíme ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2010 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuřecí motýlky lehce naklepeme. Slaninu nakrájíme na tenké proužky, kterými protneme kuřecí prsa zejména ze spodní části v oblasti hrudní kosti.
Česnek oloupeme a prolisujeme. Potom ho smícháme se s ... …více»
|
![]() |
15. 09. 2010 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a po všech stranách ho opečeme. Pak maso vyjmeme a v témž tuku osmažíme na nudličky nakrájenou mrkev, cibuli a jakmile se voda ze zeleniny odpař ... …více»
|
![]() |
15. 09. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kysané zelí překrájíme, zalijeme vodou a hned do něho přidáme omyté a na kostky nakrájené uzené maso a stejně velké vepřové maso. Doplníme na kostičky nakrájenou a rozškvařenou slaninou a paprikou. ... …více»
|
![]() |
15. 09. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do kastrolku dáme olej, máslo, nadrobno nakrájenou cibuli a kmín. Když cibule zesklovatí, přidáme nakrájená játra a zprudka je ze všech stran orestujeme. Poté játra vyjmeme, výpek zaprášíme hladkou mo ... …více»
|