Použité suroviny receptu Pikantní kuřecí prsa s chilli a fazolemi:
100 g eidamu
| 4 str. česneku
| 1 cibule
| 250 g steril. červených fazolí
| 1 červená paprika
| 1, 5 dl piva
| 400 g konzerv. rajčat
| 4 kuřecí prsa
| mletý kmín a sůl
| 1 lžíce chilli
| oliv. olej
| pečivo
Postup přípravy receptu Pikantní kuřecí prsa s chilli a fazolemi:
Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky. Papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek jemně usekáme. Fazole propláchneme vodou a necháme okapat.
Na oleji zprudka opečeme kuřecí maso, potom vmícháme papriku, cibulku a česnek. Za stálého míchání restujeme asi 3 minuty. Ochutíme chilli kořením, kmínem a osolíme. Přidáme okapané fazole a konzervu rajčat i s nálevem. Podlijeme pivem a odkryté vaříme za občasného promíchání, na střední teplotě, ještě 15 minut.
Pokrm rozdělíme do misek, zasypeme strouhaným sýrem a těsně před podávámím dáme zapéci. Jakmile se sýr roztaví, můžeme servírovat. Vhodnou přílohou je bílé pečivo.
Fotky receptu Pikantní kuřecí prsa s chilli a fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!