Použité suroviny receptu Kuřecí prsa se zelenou fazolkou:
400 g kuřecích prsou
| 2 misky zelených fazolek
| 6 stroužků česneku
| 1 kávová lžička mletého kmínu
| trochu pepře
| sůl
| špetka kari
| olej na smažení
| 1 vejce
| 1 lžička škrobové moučky
Postup přípravy receptu Kuřecí prsa se zelenou fazolkou:
Maso nakrájíme na malé proužky, které vložíme do misky s rozšlehaným vejcem, škrobovou moučkou a vodou. Na ohni rozehřejeme pánev s olejem a vložíme maso. Osolíme a okořeníme. Rychle mícháme, abychom proužky masa neměli spojené. Zelené fazolky nakrájíme na kousky a krátce je osmažíme na druhé pánvi. Je-li maso propečené, přidáme do pánve předsmažené zelené fazolky, společně je smažíme ještě 5 minut. Mezitím si najemno nakrájíme česnek a zamícháme do hotového pokrmu.