Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sedmihradský tokáň

Sedmihradský tokáň
15. 08. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Sedmihradský tokáň: Na proužky nakrájené maso vložíme do kastrolu na jemně nastrouhanou cibuli a sádlo, posypeme paprikou a solí. Dusíme do vysmahnutí šťávy. Pak maso podlijeme vínem a dusíme až doměkka. Měkké maso podli ... …více»

Čínské maso pěti vůní

Čínské maso pěti vůní
15. 08. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Čínské maso pěti vůní: Hrnec (může být tlakový) rozehřejeme a na dno nalijeme lžíci oleje. Do horkého oleje přidáme dvě lžíce cukru a za stálého michání připravíme tmavě hnědý karamel. Když se z karamelu začne kouřit, hrnec ... …více»

Libanonské magluby

Libanonské magluby
15. 08. 2008 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Libanonské magluby: Maso pokrájíme na kostky a dáme uvařit do vody s bokovými listy. Oloupané lilky nakrájíme na asi 2 cm kolečka a osmažíme na pánvi na oleji dozlatova. Do vyššího hrnce nalejeme olej a jeho dno pokryjem ... …více»

Burgundský guláš

Burgundský guláš
14. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Burgundský guláš: Vyškvaříme pokrájený uzený bůček, pak přidáme kilo pokrájené cibule. Když zezlátne, přihodíme na kousky nakrájenou hovězí kližku. Krátce osmahneme, přidáme sůl, pepř, mletou papriku a dusíme do měkka. ... …více»

Pepřový steak s hruškou

Pepřový steak s hruškou
14. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pepřový steak s hruškou: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Hrušky rozpůlíme, zbavíme jadřinců a oloupeme. Nivu nakrájíme na plátky. Na pánvi s rozpáleným olejem zprudka opékáme zvlásť vždy dva plátky masa a dvě půlky ... …více»
 

Pikantní hovězí nudličky se zelenými fazolkami

Pikantní hovězí nudličky se zelenými fazolkami
14. 08. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Pikantní hovězí nudličky se zelenými fazolkami: Hovězí maso omyjeme, očistíme od blan a nakrájíme na tenké nudličky. Žampiony oloupeme a nakrájíme na silnější plátky (malé hlavičky nemusíme loupat). Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pórek a f ... …více»

Sendvič se steakem a karamelizovanou cibulkou

Sendvič se steakem a karamelizovanou cibulkou
14. 08. 2008 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Sendvič se steakem a karamelizovanou cibulkou: 1. Cibuli osmahněte na dvou lžících oleje, lehce posolte, přiklopte a na mírnějším plameni poduste, aby zprůsvitněla a pustila šťávu; trvá to osm až deset minut. Pak sejměte pokličku, zvyšte plamen a ... …více»

Dušené hovězí s ledvinkami

Dušené hovězí s ledvinkami
14. 08. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Dušené hovězí s ledvinkami: 1. Na těsto promiste v robotu nebo ručně mouku se špetkou soli, přidejte máslo a znovu promíchejte, aby vznikly drobky. Žloutek rozšlehejte vidličkou se třemi lžícemi vody a přidejte k těstu. Spojte j ... …více»

Bifteky jednohubky

Bifteky jednohubky
13. 08. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Bifteky jednohubky: . Hovězí na prkénku naklepejte – nikoli paličkou, jen klouby ruky. 2. V misce smíchejte sójovou omáčku s cukrem a trochou pepře a soli. Část cibulky nakrájejte na kousky o něco delší, než jsou plát ... …více»

Hovězí na zázvoru z Malajska

Hovězí na zázvoru z Malajska
12. 08. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí na zázvoru z Malajska: Maso nakrájíme přes vlákno na tenké plátky, naklepeme a potřeme sójovou omáčkou poprášíme moukou a cukrem. Odložíme a necháme odležet. V pánvi rozpálíme olej, mírně opečeme nakrájený zázvor a přidáme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !