Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 08. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěnky s hořčicí: Porce roštěnky naklepeme, opepříme, osolíme, a silně zakapeme worcesterovou omáčkou a potřeme plnotučnou hořčicí. Necháme asi 1/2 hodiny odpočinout při pokojové teplotě. Potom poklademe velkým množst ... …více»
|
11. 08. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hrnkový guláš: Na sádle orestujeme cibuli nakrájenou na kostičky (skoro až do hněda). Pak přidáme rajčatový protlak. Chvíli restujeme, přidáme maso a ze všech stran ho za stálého míchání opečeme. Zaprášíme mletou pa ... …více»
|
11. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Naložené hovězí - přírodní: Dobře odležené maso nakrájíme na větší kousky. Opečeme jej na tuku, přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme pouze zesklovatět, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme do změknutí. Maso vyjmeme. Šťávu ... …více»
|
10. 08. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hamburger pro labužníka: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a podusíme na másle - musí zůstat světlá. Pak cibuli přimícháme k jemně mletému masu, osolíme a ochutíme pepřem i tymiánem. Důkladně směs propracujeme a vytvarujeme ... …více»
|
10. 08. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Rychlé a šťavnaté hovězí: 1. Maso nakrájejte na tenké proužky – líp to půjde, když bude vychlazené – a dejte do misky (ne kovové). Ocet a obě omáčky spolu promíchejte, přelijte přes maso a nechte aspoň dvacet minut odsát; může ... …více»
|
10. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na tymiánu s dýní : Troubu předehřejeme na 160°C. Maso poprášíme moukou. Velký kastrol rozehřejeme, vlijeme olej a osmahneme na něm z obou stran maso, 3-4 minuty po každé straně. Vyjmeme maso z kastrolu, rozložíme do zap ... …více»
|
10. 08. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Steak na červeném víně: 1. Opepřete steaky. Rozpalte velkou, silnostěnnou pánev s nepřilnavým povrchem a opékejte je 2–3 minuty bez obracení. Pak je mírně osolte, obraťte a stejným způsobem opečte z druhé strany. Vyjměte z p ... …více»
|
10. 08. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí po burgundsku: 100g slaniny, nakrájené na kostičky (doporučuji zkusit hotové slaninové kostky z Delvity) 2 stroužky česneku, nakrájené na jemné plátky 1 mrkev, nakrájenou na kostičky + stejně velký kousek c ... ... …více»
|
10. 08. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěnky na zelenince: Maso nakrájejte na plátky, na okrajích je nařízněte, naklepejte, osolte a opepřete. Potřete hořčicí a obalte v hladké mouce. Po obou stranách je opečte v rozehřátém oleji. Ve výpeku osmažte nakrájenou ... …více»
|
10. 08. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí carpaccio s feferonkami, zázvorem, ředkvičkami a sójou: Koriandrová semínka roztlučte, smíchejte se solí, pepřem, rozmarýnem a oregánem. Vzniklou kořenící směs vysypte na pracovní desku a důkladně v tom hovězí maso vyválejte, aby se ze všech stran obalilo ... …více»
|