Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěnky s hořčicí

Roštěnky s hořčicí
11. 08. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Roštěnky s hořčicí: Porce roštěnky naklepeme, opepříme, osolíme, a silně zakapeme worcesterovou omáčkou a potřeme plnotučnou hořčicí. Necháme asi 1/2 hodiny odpočinout při pokojové teplotě. Potom poklademe velkým množst ... …více»

Hrnkový guláš

Hrnkový guláš
11. 08. 2008 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Hrnkový guláš: Na sádle orestujeme cibuli nakrájenou na kostičky (skoro až do hněda). Pak přidáme rajčatový protlak. Chvíli restujeme, přidáme maso a ze všech stran ho za stálého míchání opečeme. Zaprášíme mletou pa ... …více»

Naložené hovězí - přírodní

Naložené hovězí - přírodní
11. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Naložené hovězí - přírodní: Dobře odležené maso nakrájíme na větší kousky. Opečeme jej na tuku, přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme pouze zesklovatět, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme do změknutí. Maso vyjmeme. Šťávu ... …více»

Hamburger pro labužníka

Hamburger pro labužníka
10. 08. 2008 Hovězí maso +++-______
Příprava receptu Hamburger pro labužníka: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a podusíme na másle - musí zůstat světlá. Pak cibuli přimícháme k jemně mletému masu, osolíme a ochutíme pepřem i tymiánem. Důkladně směs propracujeme a vytvarujeme ... …více»

Rychlé a šťavnaté hovězí

Rychlé a šťavnaté hovězí
10. 08. 2008 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Rychlé a šťavnaté hovězí: 1. Maso nakrájejte na tenké proužky – líp to půjde, když bude vychlazené – a dejte do misky (ne kovové). Ocet a obě omáčky spolu promíchejte, přelijte přes maso a nechte aspoň dvacet minut odsát; může ... …více»
 

Maso na tymiánu s dýní

Maso na tymiánu s dýní
10. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na tymiánu s dýní : Troubu předehřejeme na 160°C. Maso poprášíme moukou. Velký kastrol rozehřejeme, vlijeme olej a osmahneme na něm z obou stran maso, 3-4 minuty po každé straně. Vyjmeme maso z kastrolu, rozložíme do zap ... …více»

Steak na červeném víně

Steak na červeném víně
10. 08. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Steak na červeném víně: 1. Opepřete steaky. Rozpalte velkou, silnostěnnou pánev s nepřilnavým povrchem a opékejte je 2–3 minuty bez obracení. Pak je mírně osolte, obraťte a stejným způsobem opečte z druhé strany. Vyjměte z p ... …více»

Hovězí po burgundsku

Hovězí po burgundsku
10. 08. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí po burgundsku: 100g slaniny, nakrájené na kostičky (doporučuji zkusit hotové slaninové kostky z Delvity) 2 stroužky česneku, nakrájené na jemné plátky 1 mrkev, nakrájenou na kostičky + stejně velký kousek c ... ... …více»

Roštěnky na zelenince

Roštěnky na zelenince
10. 08. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Roštěnky na zelenince: Maso nakrájejte na plátky, na okrajích je nařízněte, naklepejte, osolte a opepřete. Potřete hořčicí a obalte v hladké mouce. Po obou stranách je opečte v rozehřátém oleji. Ve výpeku osmažte nakrájenou ... …více»

Hovězí carpaccio s feferonkami, zázvorem, ředkvičkami a sójou

Hovězí carpaccio s feferonkami, zázvorem, ředkvičkami a sójou
10. 08. 2008 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Hovězí carpaccio s feferonkami, zázvorem, ředkvičkami a sójou: Koriandrová semínka roztlučte, smíchejte se solí, pepřem, rozmarýnem a oregánem. Vzniklou kořenící směs vysypte na pracovní desku a důkladně v tom hovězí maso vyválejte, aby se ze všech stran obalilo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !