![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěná Radegast: Roštěnku mírně naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na tuku. Opečenou roštěnku vyndáme, výpek zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Do hotové omáčky přid ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěná se směsí slaniny a žampiónů: Roštěnou naklepejte, osolte, opepřete a posypte roštěnkovým kořením. Orestujte po obou stranách na větší pánvi.
Anglickou slaninu, žampióny a pórek nasekejte na malé kousky, orestujte a pak přidejte ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná se zeleninovou krustou: Celer a mrkev očistíme a nastrouháme. Strouhanku, vejce, bylinky, sůl a pepř smícháme. Přidáme strouhanou zeleninu. Troubu rozžhavíme. Pečící plech slabě vymažeme olejem. Roštěnky osolíme, opepříme a ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnka na žampiónech: 1. Dobře odleželé plátky roštěné osolíme a naklepeme. Okořeníme mletým pepřem a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.
2. Slaninu nakrájíme na plátky a osmažíme, přidáme nakrájenou cibuli a na pl ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeský hovězí jazyk: Jazyk uvaříme s kořenovou zeleninou, medem, kořením a solí doměkka. Vody dáme jen tolik, aby byl jazyk ponořen. Měkký jazyk vyjmeme a do vývaru dáme rozvařit bílou housku. Když je měkká, propasírujeme ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steaky na grilu s ořechovým máslem: Nejdříve si předehřejem gril. Mezitím smícháme plíšňový sýr, máslo, lžičku koření a vlašské ořechy v menší misce. Důkladně promícháme.
Ze svíčkové nakrájíme steaky, které posypeme kořením. Na grilu d ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Svíčková na smetaně a víně: Maso odblaníme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme olej a maso v něm z obou stran osmahneme. Na vypečené šťávě osmažíme drobně nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu nakrájenou na tenká kolečka. Pak př ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí soté: Maso mírně naklepeme, pokrájíme na tenké nudličky a za stálého míchání opékáme na rozehřátém oleji asi 5 minut. Přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, na malé kousky pokrájená rajčata, na nudličky pokráje ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dobré bifteky: Maso lehce naklepeme a opět je vytvarujeme do původního tvaru. Osolíme, opepříme, a na rozehřátém oleji opékáme po každé straně 4-5 minut. Poté vyjmeme na nahřáté talíř ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková z hovězího masa: V tlakovém hrnci na oleji zpěníme nakrájenou na kostičky cibuli. Přidáme omyté maso a orestujeme. Až se nám maso zatáhne, tak přisypeme koření Divočina, trochu soli, přidáme bobkový list a nové koření ... …více»
|