![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková s fazolovými lusky a rajčaty: Očištěné fazolové lusky vařte asi 10 minut v osolené vodě. Pak je sceďte, opláchněte studenou vodou a nechejte dobře okapat. Rajčata nakrájejte na kostky. Mrkev oškrábejte a nakrájejte na tenké plátky ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Svíčkové nudličky se zeleným pepřem: Maso z obou stran důkladně osmahneme na rozpáleném oleji, aby se zatáhlo. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zelený pepř, smetanu a krátce podusíme. Nakonec přidáme máslo a muškátový oříšek.
... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčkové roládky na jehle: Cikánská omáčka: (kečup, česnek, chilli, sůl, rajčata, okurky, cibule, kyselé okurky - podusit a rozmixovat).
Porce masa co nejvíc naklepeme, posolíme, opepříme a po celé ploše potřeme hořčicí. Pokla ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí steaky Toreador: Asi 2 cm silné plátky masa potřeme směsí oleje a pepře. Tučné okraje na několika místech nařízneme, aby se během tepelné úpravy nevyduly. Houby povaříme ve vývaru, necháme v cedníku okapat a pak jemně ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Výborné bifteky: Brambory uvaříme ve slupce den předem, oloupeme, necháme odpařit a uložíme v chladu. Brambory a očištěné houby nakrájíme na plátky. Maso potřeme olejem a opepříme. Vejce rozkvedláme v mouce a osolíme. ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čejenský špíz: Řezy ze svíčkové obráceným nožem naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem.
Maso pak navlékneme střídavě s plátky slaniny, půlkami očištěných paprik a kolečky cibule na rožeň.
Opékáme za stálé ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Konšelský guláš: Zadní hovězí maso, nakrájené na nudličky, opečeme prudce na tuku. Přidáme cibuli, papriku kapii, kečup, feferonky, česnek, sůl, pepř a podusíme alespoň hodinu. Podléváme vodou a těsně před dokončením ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bifteky obalené sýrem: Bifteky lehce hranou ruky naklepeme, posolíme, potřeme česnekem, obalíme v mouce, vajíčku a nastrouhaném sýru. Smažíme rychle do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší a salátem. ... ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rostbífová rolka Honolulu: Plátky rostbífu rozložíme na prkénko a zlehka potřeme majonézou. Pak poklademe kousky banánu a ananasu a dílky mandarinky a zabalíme.
Na talířky rozložíme na nudličky nakrájený hlávkový salát a poka ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčkové řezy Madamme Pompadour: 1. Hovězí svíčkovou omyjte a nakrájejte přes vlákno na plátky (3 ks/porce), osolte, opepřete a orestujte na oleji po obou stranách. Zalijte jemně vodou a poduste 15 - 20 minut. Podušené plátky vyjměte ... …více»
|