Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.05. 2025
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskové chilli con carne

Bleskové chilli con carne
15. 03. 2008 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Bleskové chilli con carne: Cibuli na drobno nakrájíme a na másle zprudka osmahneme. Přidáme mleté maso a za stálého míchání asi 5 minut opékáme. Papriky omyjeme, očistíme, nakrájíme na malé kostičky a spolu s okapanými ... ... …více»

Zimní hrnec s červenou řepou

Zimní hrnec s červenou řepou
14. 03. 2008 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Zimní hrnec s červenou řepou: Oloupanou cibuli nakrájejte a smažte v tlakovém hrnci na rozpáleném oleji. Maso nakrájejte na kostky, přidejte k cibuli a krátce osmahněte. Pak zalijte vodou, osolte, přidejte bobkový list a vařte na ... …více»

Hovězí rolka na víně

Hovězí rolka na víně
14. 03. 2008 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí rolka na víně: Cibuli a česnek oloupeme, mrkev a celer omyjeme a vše nasekáme na kousky. Maso vložíme do mísy, zasypeme nasekanou zeleninou, přelijeme vínem, zakryjeme a necháme přes noc odležet v chladničce. Pak ma ... …více»

Hovězí biftek s hořčičnou krustou

Hovězí biftek s hořčičnou krustou
14. 03. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí biftek s hořčičnou krustou: Plátky ze svíčkové roztlačíme na dlani a vytvarujeme je zpět do původního tvaru a výšky. Maso opepříme, potřeme částí oleje a necháme v chladu odležet asi hodinu. Předehřejeme troubu na 200 stupňů. V ... …více»

Koláč skotského pastýře

Koláč skotského pastýře
14. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Koláč skotského pastýře: Na teflonové pánvi nasucho opečeme hovězí maso dohněda. Pak přidáme karotku a cibuli a ještě asi 5 minut opékáme. Poté vmícháme worcesterovou omáčku a protlak, rozdrobíme bujónové kostky a zalijeme v ... …více»
 

Hovězí špička

Hovězí špička
14. 03. 2008 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí špička: 1. Maso vložíme do horké vody, ve které jsme uvařili kořenovou zeleninu spolu s kořením, solí a pepřem. 2. Uvařené maso nakrájíme přes vlákno na plátky a podlijeme trochou vývaru, ve kterém se vař ... …více»

Boloňské brambory

Boloňské brambory
14. 03. 2008 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Boloňské brambory: Maso makrájíme na kostičky, rajčata a brambory na plátky. Zapékací mísu vymažeme máslem a dáváme po vrstvách brambory, rajčata a maso. Každou vrstvu ochutíme, posypeme strouhankou a troškou másla. Vše ... …více»

Palačinky plněné masem

Palačinky plněné masem
14. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Palačinky plněné masem: Připravte těsto a upečte palačinky. Libové hovězí maso pomelte, opečte a znovu pomelte. Cibuli očistěte, jemně pokrájejte a osmažte na másle. Vejce uvařte natvrdo, očistěte a jemně posekejte. Promích ... …více»

Sušené maso

Sušené maso
14. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sušené maso: Na recept použijeme hovězí zadní. Hovězí zbavíme šlach a dalších nežádoucích kousků a nakrájíme jej na 3 mm tenké 1cm široké a 10 - 15 cm dlouhé proužky. Když maso necháme trochu zmrznout, bude se lé ... …více»

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš z podkostecké hájovny
13. 03. 2008 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Guláš z podkostecké hájovny: Hovězí maso očistíme, opereme a nakrájíme na stejnoměrné kostky. Na 2/3 sádla usmažíme cibulku (také asi 2/3) s kmínem do zlatova, přimícháme poloviční dávku papriky a na tento základ vložíme připrave ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !