![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rostbífová rolka: Plátky rostbífu poklademe chřestem a zavineme. Ďábelskou omáčku rozdělíme na talířky na ni poklademe závitky a přizdobíme srdíčkem hlávkového salátu, řezem rajčete a okurky. ... ... ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s masovými knedlíky: Rajskou omáčku udržujeme v teple. Ve velké míse smícháme vejce, strouhanku, cibuli, zelený pepř, sůl a oregano. Přidáme hovězí maso a dobře promícháme. Zformujeme asi 30 koulí o průměru 2,5 cm. Ve vel ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatarák kočího z Kunčic: Najemno naškrábanou svíčkovou naservírujeme na talíř či prkénko se všemi surovinami. Pak promísíme a dle chuti dochucujeme. Podáváme s topinkami. ... ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatarský biftek a la Wimmer: Do mísy vložte nadrobno nakrájenou cibuli, olej, hořčici, trochu sardelové pasty, sůl, žloutek, sladkou papriku, kmín, chilli koření a kečup. Všechno dobře promíchejte. Nakonec přidejte dvakrát umleté ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí steak se špenátem: Omyté a osušené maso po obou stranách osolte. Na rozpáleném oleji z obou stran prudce osmahněte. Pak na mírnějším ohni dále opékejte asi 4 minuty. Připravte si omáčku. Nakrájenou cibuli a prolisovaný ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky ze svíčkové s pikantní cibulkou: Hovězí svíčkovou rozdělíme na 8 dílů. Mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji do hotova pečeme. Do vydloubaných a spařených rajčat dáme zpěněnou cibulku spojenou zakysanou smetanou. H ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky anglického masa na zeleninové marinádě: Všechny suroviny na marinádu společně smícháme na lehký dresink.
Tenké plátky masa načechráme na talíř a kolem masa přeléváme výše uvedeným dresinkem, celý předkrm zdobíme měsíčky rajčete a vějířky o ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šipkovaná roštěnka a krémové žampiony: Jednotlivé plátky roštěnky protkneme proužky slaniny, osolíme, opěpříme a opečené přidáme na skovatělou cibulku a dusíme do měkka. Hoové maso vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a podusí ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jazyk s pikantní omáčkou: Jeden větší jazyk pečlivě očistíme, omyjeme a vložíme do hrnce se studenou vodou. Vaříme společně s mrkví a kořen petržele, cibulí a celím pepřem. Hotový jazyk sloupeme za pomocí ostrého nože a znovu ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí turnedos: Maso nakrájíme na tlustší plátky, posypeme pepřem, zalijeme olejem a necháme 2 hodiny odležet. Na suché pánvi opečeme, rozpustíme máslo, dáme smetanu a vytvoříme omáčku. Podle chuti osolíme.
... ... …více»
|