![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí guláš se zeleninou : Jemně krájenou cibuli slabě osmahneme na menší části tuku, přidáme na kostky krájené hovězí maso, osolíme a opékáme za stálého míchání do vysmahnutí šťávy, kterou maso pustilo. Pak zalijeme vařící vod ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Italský hovězí guláš: Omyté maso nakrájíme na stejnoměrně velké kostky a prudce opékáme na jemně krájené a na tuku slabě osmahnuté cibuli. Opečené maso podlijeme vařící vodou a dusíme. Poloměkké maso necháme vysmahnout do ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí dušené v mrkvi : Maso nakrájené na menší kousky vložíme do části rozpáleného tuku, osolíme a za stálého míchání opékáme do vysmahnutí šťávy, kterou maso pustilo, pak zalijeme vařící vodou a dusíme. K poloměkkému masu ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso vařené : Hovězí maso vaříme spolu se solí, můžeme přidat trochu zeleniny vhodné pro určitou dietu, abychom obdrželi i chutný vývar pro přípravu polévek, omáček apod. Vařené maso udržujeme v páře, nebo v trošce ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso na kari se sójovou omáčkou: Rýži uvaříme. Maso nakrájíme na kousíčky a orestujeme na oleji. Přidáme nasekanou cibulku, dochutíme kari, přilijeme bujon a sójovou omáčku rozmíchanou s medem. Podusíme, vmícháme kapustičky, okořením ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šči z kysaného zelí : Hovězí maso uvaříme s kořenovou zeleninou doměkka. Na sádle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme k ní kyselé překrájené zelí, bobkový list, opepříme a dusíme. Pak přidáme na kousky pokrájené vaře ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dalmatinský guláš: V kastrolu opražíme drobně pokrájenou slaninu, přidáme cibuli, osmahneme, pak maso nakrájené na kostky, papriku a opékáme. Pak vmícháme plátky česneku, kmín, rajčatový protlak, podlijeme vínem, ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí špíz : Maso nakrájíme na kousky, osolíme, posypeme grilovacím kořením. Na špíz napichujeme kousky masa, které prokládáme slaninou. Vložíme na pánvičku s rozpáleným olejem a opečeme ze všech stran. Vhodnou př ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak s chutí buše : Na rozpálenou pánev vložíme naporcovanou svíčkovou a pečeme po jedné straně dokud maso nezrůžoví. Akudžuru smícháme s pepřem, vyndáme steaky z pánve a směsí potřeme opečenou stranu. Přidáme olej a peč ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mramorové maso : Plátky roštěnky naklepeme na tenko, stejně tak i kuřecí plátky, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením a sklepneme vždy plátek roštěnky a kuřecí maso. Obalíme v hladké mouce. Vložíme do rozpá ... …více»
|