![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Beefsteak po řecku : Obě masa pokrájíme a rozemeleme strojkem. Vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme citronovou kůru a majoránku. Řádně našleháme.
Uděláme bochníčky, mírně rozplácneme a pečeme v horkém sádle. Šťá ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Barevná medúzka po česku: Plátky masa hodně naklepeme do většího plátu, posolíme a opepříme z obou stran, z jedné namažeme plnotučnou (či jinou pikantnější) hořčicí. Na střed položíme plátek salámu (ale není nutné). Rajské ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš na pivě: Maso nakrájíme na kousky a opečeme na sádle. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, papriky, rajčata, osolíme a dusíme. Když je maso měkké a šťáva vydušená, zaprášíme moukou a zasmahneme. Pak opepříme, při ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzbecký šašlik: Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, dáme do mísy, osolíme a poprášíme sladkou a pálivou paprikou, koriandrem, drobně nakrájenou cibulí a promícháme. Nyní si připravíme marinádu z vody, octa a oleje. ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky s kávou: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na oleji. Vyndáme. Dále si osmažíme v kastrole cibuli a k ní přidáme roštěnky i se šťávou. Podlijeme horkou vodou, přidáme zázvor a dusíme ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky se sněhovou čepicí: Roštěnky nejprve naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme, lehce zaprášíme moukou z obou stran. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a sundáme z plotny. Pak na ni položíme roštěnky, na které ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sváteční svíčková a la Cimrman: Maso nakrájejte ostrým nožem na proužky asi 5 mm silné. V misce smíchejte hořčičné semínko, sůl a mouku s vodou. Nakrájejte sušené švestky nadrobno a zalijte slivovicí. Ve velké pánvi osmahněte cibuli ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýnské roštěnky: Odblaněné roštěnky po obvodu nařízneme, jemně naklepeme, osolíme a prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby byly uvnitř růžové.
Opečené roštěnky přeložíme na nahřáté talíře, olej ... …více»
|
![]() |
12. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí po španělsku: Na kastrol, v němž jsme rozpálili olej, dáme maso rozkrájené na menší kousky. Trochu opečeme a přidáme drobně krájenou cibuli. Když se zbarví dozlatova, osolíme, opepříme, přilijeme trochu vody, ... ... …více»
|
![]() |
12. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plameny: Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli a papriku nakrájíme na půlkolečka. Na pánvi rozehřejeme tuk a maso zprudka osmahneme. Když je maso osmahnuté, zasypeme moukou a podlejeme vodou, aby se nám to nepřip ... …více»
|