![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Milánské dušené osso buco: Plátky opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Cibulku, česnek, očištěnou mrkev a řapíkatý celer nakrájíme na malé kostičky. Spařená rajčata oloupeme, rozpůlíme a zbavíme semen. Duži ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené brambory s pažitkovým tvarohem a hovězím steakem: Brambory důkladně omyjeme, podélně nařízneme, osolíme a do řezu dáme trochu másla. Zabalíme do alobalu a dáme péci při 200°C do trouby na cca 45min, měkkost vyzkoušíme píchnutím vidličky. Mezitím si p ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí steak s pepřovou omáčkou a hranolkami: Plátky masa naložíme přes noc do oleje, soli a pepře. Poté vše zprudka osmahneme z obou stran na rozpáleném oleji a na cca 15 minut dáme dogrilovat do trouby.
Do pepřového výpeku v pánvi přidáme smet ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso v ostré směsi: Maso pokrájené na hranolky smažíme za stálého míchání na oleji, až se šťáva z masa vydusí. Zaprášíme je moukou a mletou paprikou, znovu osmahneme, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme. K poloměkké ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso na pepři: Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dozlatova na sádle, přidáme maso pokrájené na menší kostky, opepříme a prudce osmažíme. Příkon tepla zmírníme a maso dusíme pod pokličkou na malém plaménku. Po chvilc ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na víně se zeleninou a mandlemi : Do hrnce namočeného ve studené vodě vložíme kostky hovězího masa, kostičky slaniny, krájenou cibuli na kolečka, oloupanou řepu a brambory krájené na kostky, kostky hlávkového zelí, rajčatový protlak, ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí medailonky: Omyté maso nakrájíme na tenké, malé plátky. Smícháme škrob se sójovou omáčkou, vejcem, přilijeme víno, kečup a vývar. Dokořeníme podle chuti solí, pepřem, nalijeme přes maso, zamícháme a necháme 20 mi ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěnky na cibulce: Omyté a osušené plátky masa naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme. Pak je na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran, podlijeme vodou, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a rozebranou na kolečka ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená svíčková: Plátky svíčkové zlehka naklepeme, opepříme a potřeme česnekem utřeným se solí. Obalíme v polohrubé mouce, v rozšlehaném vejci a ve strouhance. Obalené plátky smažíme na rozehřátém oleji po obou straná ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jarní závitky: Naklepané hovězí plátky osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Do plátku slaniny zabalíme mrkev, zkrácenou na délku závitku, a položíme na plátek masa. Stočíme, spíchneme jehlou a obalime v mouce. Závit ... …více»
|