![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavské závitky: Plátky masa naklepeme a osolíme. Na každý plátek dáme čtvrtinu nakrájených hub a svineme. Závitky spíchneme jehlou a obalíme ve směsi nadrobno nasekaných bylinek a mouky. Na sádle nebo na oleji osmahn ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čvachtavé zelí s hovězím masem: Hlávkové zelí rozkrojíme na 8-12 dlouhých řezů. Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle nebo oleji. Přidáme na tenké plátky nakrájené maso a opečeme ho z obou stran. Osolíme, opepříme, mírně podlijeme a zv ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso dušené v zelí: Nakrájenou cibuli zpěníme na slanině a přidáme maso nakrájené na 4 nebo 8 větších kousků nebo plátků. Osolíme, okořeníme, podlijeme a dusíme téměř doměkka. Přidáme nakrájené kysané zelí, cukr a zvolna ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní roštěnky: Roštěnky na okrajích nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na oleji ji opečeme po obou stranách a vyjmeme. Do oleje přidáme máslo, nakrájenou cibuli a osmahneme dozl ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky na kaparech: Na okrajích nažezané a naklepané roštěnky osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji s máslem opečeme po obou stranách. Roštěnky vyjmeme, osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, maso vrátíme, mírně p ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švábské roštěnky: Nakrájené roštěnky po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji je po obou stranách zprudka opečeme. Roštěnky vyjmeme a na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přisy ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní roštěnky: Roštěnky na okrajích nařízneme a zlehka naklepeme. Osolíme, okořeníme a obalíme v mouce. Na rozehřátém sádle nebo oleji je po obou stranách zlehka opečeme, vyjmeme a na tuku osmahneme nakrájenou cibul ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěnky po plzeňsku: Roštěnky na okrajích nařízneme a zlehka naklepeme, Osolíme je a okořeníme a obalíme v mouce. Na větší části sádla nebo oleje roštěnky opečeme po obou stranách, vyjmeme je a na tuku osmahneme nakrájeno ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušený roštěnec: Na oleji a másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme odblaněný, osolený a opepřený roštěnec a krátce opečeme ze všech stran. Maso podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou téměř doměkka. ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš na víně a smetaně: Maso nakrájené na kostky osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme na čtvrtky nakrájenou cibuli a dále opékáme. Přidáme mletou papriku, zamícháme a ihned podlijeme trochou vína. Ochutíme rajčatovým protl ... …více»
|