![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí po makedonsku: MASO NAKRÁJÍME NA NUDLIČKY A DUSÍME HO NA OLEJI, AŽ PUSTÍ ŠŤÁVU. PŘIDÁME NAHRUBO NAKRÁJENOU CIBULI, CELER, MRKEv, KEČUP, PAPRIKU A FEFERONKU. VŠE SPOLEČNĚ DUSÍME DOMĚKKA. NAKONEC PŘIDÁME ZELENÉ FAZOLK ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso na celeru: CELER I CIBULI OLOUPEME A OBOJÍ NASTROUHÁME NAJEMNO. JEDNOTLIVÉ PLÁTKY HOVĚZÍHO MASA NAKLEPEME, OPEPŘÍME, OKMÍNUJEME, OBALÍME V HLADKÉ MOUCE A NA HORKÉM TUKU PO OBOU STRANÁCH OPEČEME. KDYŽ MÁME MASO . ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špikovaná hovězí pečeně: Maso protáhneme na nudličky nakrájenou slaninou, osolíme a opepříme je. Na zbytku na kostičky nakrájené slaniny orestujeme nakrájenou cibuli a zeleninu, přidáme koření a prošpikované maso. Dusíme domě ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí válečky: Maso umelte, přidejte koření a velmi silný hovězí vývar z kostky a vše důkladně promíchejte. Z připravené směsi vytvořte menší válečky, ty potřete olivovým olejem a opečte na roštu ze všech stran. Jak ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinařské závitky: Naklepané hovězí plátky osolíme, opepříme, poklademe špalíčky slaniny, salámu a okurky, stočíme je v závitky a upevníme jehlami na masové závitky. Obalíme je v hladké mouce a opečeme po všech stranách ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně s bylinkovou nádivkou: Omyté a osušené maso podélně nařízneme. Oříšky a bylinky jemně posekáme nebo rozdrtíme v robotu. Pokrájenou cibulku a česnek zesklovatíme na oleji, přidáme k oříškům a bylinkám, osolíme, opepříme, při ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Královecké karbenátky: Oboje maso jemně umeleme, smícháme s umletými v mléce namočenými žemlemi, přidáme na lžičce sádla zpěněnou, drobně nakrájenou cibulku a ušlehaná vejce. Utvoříme vyšší placičky a opečeme je po obou str ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaná bageta: Na středním ohni rozehřát olej. Přidat šalvěj a osmažit ji do křupava asi 1 min. Vyjmout ji a osušit na ubrousku. Přidat cibuli na stejnou pánve a smažit ji po 10 min. dozlatova a měkka. Sem tam ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bavorská svíčková: Namočíme na 24 hod. rozinky. Dáme do 2,5 l vody vařit nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme koření. Necháme asi tak 5 minut povařit. Do vychladlého vývaru se zeleninou dáme prošpikované m ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bleskové nachos: Na pánvi na středním ohni osmažit cibuli, přidat maso a osolit a opepřit ho. Pomocí vařečky rozmělnit maso na malé kousky. Když je maso uvařené, slít všechen tuk.
Naskládat chipsy do zapékací misky ... …více»
|