Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.08. 2025
Dnes má svátek Luděk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Staročeský hovězí jazyk

fotka Staročeský hovězí jazyk
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Staročeský hovězí jazyk:

800 g hovězího jazyka  | 200 g kořenové zeleniny  | 30 g medu  | 3 zrna hřebíčku  | 5 zrnek pepře  | 5 zrnek nového koření  |  špetka zázvoru  | 300 g křenu  | 40 g mandlí  | 3 dl smetany  | 4 žloutky  | 70 g bílé housky  |  sůl

Postup přípravy receptu Staročeský hovězí jazyk:

Jazyk uvaříme s kořenovou zeleninou, medem, kořením a solí doměkka. Vody dáme jen tolik, aby byl jazyk ponořen. Měkký jazyk vyjmeme a do vývaru dáme rozvařit bílou housku. Když je měkká, propasírujeme přes hrubší síto, přidáme smetanu, do níž jsme zamíchali žloutky. Jazyk oloupeme, nakrájíme na plátky, přelijeme omáčkou, posypeme strouhaným křenem a strouhanými mandlemi.


Fotky receptu Staročeský hovězí jazyk:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staročeský hovězí jazyk
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !