Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.11. 2024
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený jehněčí hřbet s rozmarýnem

Pečený jehněčí hřbet s rozmarýnem
19. 03. 2009 Jehněčí maso ++++______
Příprava receptu Pečený jehněčí hřbet s rozmarýnem: V misce promícháme většinu olivového oleje, citronovou šťávu, prolisovaný česnek a hořčici. Jehněčí hřbet odblaníme, odřízneme lůj a očistíme vršky žeberních kostí. Maso osolíme, opepříme, potřeme při ... …více»

Pečené jehněčí na bylinkách

Pečené jehněčí na bylinkách
19. 03. 2009 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Pečené jehněčí na bylinkách: Z jehněčího masa odřízneme nadbytečný tuk a potřeme ho trochou olivového oleje. Ostrým nožem uděláme po celém mase přímo pod kůži malé zářezy. Do některých zářezů vložíme kousky česneku a do ostatních ... …více»

Nadívané jehněčí hrudí

Nadívané jehněčí hrudí
19. 03. 2009 Jehněčí maso +++-______
Příprava receptu Nadívané jehněčí hrudí: Maso naklepejte do stejnoměrné tloušťky, vetřete sůl a pepř. Housky rozmočte ve studené vodě, vymačkejte a rozdrobte. Oloupejte cibuli a česnek a nakrájejte na kostičky. Sardelku posekejte. Vše smíche ... …více»

Jehněčí s rajčatovo-rozmarýnovou krustou

Jehněčí s rajčatovo-rozmarýnovou krustou
19. 03. 2009 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí s rajčatovo-rozmarýnovou krustou: Troubu předehřejte na 200 °C. Jehněčí kotlety omyjte studenou vodou, osušte čistou utěrkou, osolte a posypejte zázvorem. V pánvi rozehřejte olej. Kotlety v něm zprudka osmahněte, pak je vyjměte a ucho ... …více»

Jehněčí hřbet s bylinkami

Jehněčí hřbet s bylinkami
19. 03. 2009 Jehněčí maso ++________
Příprava receptu Jehněčí hřbet s bylinkami: Česnek oloupejte, nakrájejte na klínky. Ostrým nožem udělejte v mase otvory ve vzdálenosti 5 centimetrů od sebe. Do těchto otvorů vsuňte nakrájený česnek. Smíchejte sůl, koření a olej a potřete maso. ... …více»
 

Albánský kotlík

Albánský kotlík
19. 03. 2009 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Albánský kotlík: Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici, sekaný špenát a dusíme. Když zelenina změkne, př . ... …více»

Linguine s datlovým pestem

Linguine s datlovým pestem
17. 03. 2009 Jehněčí maso ++++++____
Příprava receptu Linguine s datlovým pestem: Na datlové pesto oloupeme a najemno nasekáme česnek. Piniová semínka také najemno posekáme. česnek i piniová semínka smícháme se zeleninovým vývarem, 3 lžícemi olivového oleje, parmazánem, čerstvým or ... …více»

Jehněčí koruna na pomerančích

Jehněčí koruna na pomerančích
17. 03. 2009 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí koruna na pomerančích: Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Vaříme je asi 5 minut v osolené vodě. Poté slijeme. Pomeranče okrájíme až na dužinu a vykrojíme jednotlivé dílky. Šťávu zachytíme. Estragon opereme ... …více»

Jehněčí na mátě

Jehněčí na mátě
16. 03. 2009 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Jehněčí na mátě: Maso očistíme, umyjeme a uděláme do něj nožem 2 cm zářezy. Prolisovaný česnek smícháme s hořčicí, olejem, šťávou z 1 citrónu a půlkou nasekané máty. Přes noc necháme maso marinovat. Na druhý den zby ... …více»

Jehněčí musaka

Jehněčí musaka
16. 03. 2009 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí musaka: Jehněčí maso umeleme. Troubu rozehřejeme na 160 °C. Na pánvi osmažíme doměkka jemně nakrájenou cibuli, přidáme pomleté maso a opečeme dozlatova. Masovou směs poprášíme oregánem a skořicí, přidáme rajč ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !