Hrajte s námi SUDOKU online ! | Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
19. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Pečený jehněčí hřbet s rozmarýnem: V misce promícháme většinu olivového oleje, citronovou šťávu, prolisovaný česnek a hořčici. Jehněčí hřbet odblaníme, odřízneme lůj a očistíme vršky žeberních kostí. Maso osolíme, opepříme, potřeme při ... …více»
|
19. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Pečené jehněčí na bylinkách: Z jehněčího masa odřízneme nadbytečný tuk a potřeme ho trochou olivového oleje. Ostrým nožem uděláme po celém mase přímo pod kůži malé zářezy. Do některých zářezů vložíme kousky česneku a do ostatních ... …více»
|
19. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Nadívané jehněčí hrudí: Maso naklepejte do stejnoměrné tloušťky, vetřete sůl a pepř. Housky rozmočte ve studené vodě, vymačkejte a rozdrobte. Oloupejte cibuli a česnek a nakrájejte na kostičky. Sardelku posekejte. Vše smíche ... …více»
|
19. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí s rajčatovo-rozmarýnovou krustou: Troubu předehřejte na 200 °C. Jehněčí kotlety omyjte studenou vodou, osušte čistou utěrkou, osolte a posypejte zázvorem. V pánvi rozehřejte olej. Kotlety v něm zprudka osmahněte, pak je vyjměte a ucho ... …více»
|
19. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí hřbet s bylinkami: Česnek oloupejte, nakrájejte na klínky. Ostrým nožem udělejte v mase otvory ve vzdálenosti 5 centimetrů od sebe. Do těchto otvorů vsuňte nakrájený česnek. Smíchejte sůl, koření a olej a potřete maso. ... …více»
|
19. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Albánský kotlík: Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici, sekaný špenát a dusíme. Když zelenina změkne, př . ... …více»
|
17. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Linguine s datlovým pestem: Na datlové pesto oloupeme a najemno nasekáme česnek. Piniová semínka také najemno posekáme. česnek i piniová semínka smícháme se zeleninovým vývarem, 3 lžícemi olivového oleje, parmazánem, čerstvým or ... …více»
|
17. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí koruna na pomerančích: Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Vaříme je asi 5 minut v osolené vodě. Poté slijeme.
Pomeranče okrájíme až na dužinu a vykrojíme jednotlivé dílky. Šťávu zachytíme. Estragon opereme ... …více»
|
16. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí na mátě: Maso očistíme, umyjeme a uděláme do něj nožem 2 cm zářezy. Prolisovaný česnek smícháme s hořčicí, olejem, šťávou z 1 citrónu a půlkou nasekané máty. Přes noc necháme maso marinovat.
Na druhý den zby ... …více»
|
16. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí musaka: Jehněčí maso umeleme. Troubu rozehřejeme na 160 °C. Na pánvi osmažíme doměkka jemně nakrájenou cibuli, přidáme pomleté maso a opečeme dozlatova. Masovou směs poprášíme oregánem a skořicí, přidáme rajč ... …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |