Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
11. 04. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kýta v bylinkové krustě: Jehněčí kýty nechte nejprve hodinu odpočívat při pokojové teplotě. Troubu předehřejte na 160°C. Z jehněčího odstraňte všechny tučné části a maso potřete olivovým olejem, posypte solí a pepřem. V těžké ... …více»
|
6. 04. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kotlety s feferonkami: Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s prolisovaným česnekem a olejem. Osolíme, opepříme. Směsí potřeme kotlety a dáme na 3 hodiny do chladu odležet. Potom je grilujeme asi 10 minut, přičemž je obrací ... …více»
|
4. 04. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí maso s černými olivami:
Jehněčí maso zbavíme kůže a nakrájíme na plátky. Polovinu oliv vypeckujeme a nakrájíme, feferonku zbavíme semínek a nakrájíme ji najemno. Ve velkém krnci rozehřejeme olej, plátky masa z obou str . ... …více»
|
4. 04. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kotlety s hráškem a fetou: Hrášek povařte tři čtyři minuty, aby změkl. Hned slijte a spojte s čočkou, octem, cukrem a mátou. Potom vmíchejte sýr, důkladně osolte a opepřete.
Zahřejte grilovací či těžkou nepřilnavou pánev. Ma ... …více»
|
4. 04. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Pikantní placičky z jehněčího masa: V pánvi rozehřejte jednu lžíci oleje a osmahněte na něm cibulku se zázvorem, česnekem a kořením. Míchejte asi pět minut, aby cibule změkla. Potom aromatickou směs přesuňte do velké mísy a nechte vychl ... …více»
|
3. 04. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Kýta z jehnětě s provensálskými bylinkami: Kýtu potřete tukem, osolte a opepřete ji.
Brambory oškrábejte a nakrájejte je na velmi tenké plátky. Rozložte je do vymazaného pekáče. Česnek prolisujte na brambory, petrželku nakrájejte a posypte s ... …více»
|
3. 04. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí řízky: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na másle, poté dusíme za občasného podlévání vodou a borovičkou. Necháme vychladnout a studené řízky obalíme v rozšlehaném vejci, strouhance - muže být i ... …více»
|
3. 04. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Tažin z jehněčího masa na datlích: Pokud nemáte originální nádobu na tažin se špičatou poklicí, můžete ho připravit v běžném kastrolu.
Ve větším hrnci rozehřejte máslo a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibuli a česnek. P ... …více»
|
28. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou: Postup přípravy: Kotlety osolíme, opepříme a prudce z obou stran opečeme. Potom je obalíme ve směsi strouhanky a sekané natě. Vložíme na pekáč a při 200 °C pečeme do měkka. Jemně nasekanou mátu na tro ... …více»
|
24. 03. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí maso na východní způsob: Jehněčí maso osolíme a upečeme v troubě při 190 °C za občasného podlévání vývarem do měkka. Pečené maso rozdělíme na jednotlivé porce a vrátíme do výpeku. V kyselé smetaně rozšleháme vejce, přidáme če ... …více»
|