![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kyperská jehněčí pečeně: Stroužky česneku přepůlíme a nakrájíme na tenké plátky. Do jehněčího ramínka uděláme ostrým nožem zářezy a do zářezů vložíme plátky česneku.
Rajčata i se šťávou vyklopíme na pekáč. Přidáme tymián, pe ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené jehněčí kotlety s marinádou: Z jednotlivých kotlet odstraníme přebytečný tuk a po obou stranách je přetřeme rozpůleným citrónem. Česnek, pepř, sekanou petrželovou nať a hořčici promícháme a směsí potřeme kotlety. Necháme asi 30 m ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné jehněčí řízky: Očištěné maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme sušeným česnekem a pepřem. Na polovinu každého řízku dáme 1-2 plátky slaniny, tenká kolečka cibule, opět slaninu a přikryjeme masem. Spoj ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí šašlik se slaninou: Česnek oloupeme a prolisujeme.
Jehněčí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme odležet v olivovém oleji.
Slaninu nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nakrájíme na ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolové lusky s jehněčím gulášem: Cibuli a česnek oloupeme a posekáme. Jehněčí guláš rozehřejeme na oleji. Přidáme cibuli a česnek a společně osmahneme. Oloupeme brambory a mrkev, omyjeme, brambory nakrájíme na menší kostky, mrkev na ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky: Maso nakrájíme na kostky, zprudka osmahneme, přidáme cibuli na půlkolečka, česnek a celer na plátky, asi 4 minuty restujeme. Pak přidáme lilek a rajčata nakrájené na kostky, podlijeme polovinou vývaru ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí koule s nádechem skořice: Cibuli, česnek a tymián rozmixujeme a přidáme k jehněčímu, podle chuti ještě směs osolíme a opepříme. Z masa vytváříme koule, které pak osmažíme na rozehřátém másle smíchaném s olejem. Před podávání . ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí marocká směs: Česnek, zázvor, cibuli a koriandr nakrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na kostky, rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky. Z pomeranče ostrouháme kůru.
V hluboké pánvi nebo v kastrolu rozehřejeme olej. ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s olivami v pomalém hrnci: Na dno pomalého hrnce dejte cibuli, na ni stroužky česneku, lehce osolené a opepřené maso, posypte kořením a nastrouhaným zázvorem.
Do hrnce přidejte olivy a kapary a vse polijte vínem.
Vařte zakryt ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí plátky s cuketou: Cuketu očistíme, omyjeme, nakrájíme na proužky. Rajče omyjeme, zbavíme slupky a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nadrobno nakrájíme. Jehněčí maso omyjeme, necháme okapat, osolíme a opep ... …více»
|