6. 08. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Cikánská pečeně z králíka: Králíka naporcujeme a každou porci protáhneme salámem a slaninou. Vložíme do pekáče, přidáme koření, prolisovaný česnek, nastrouhanou cibuli, rajčatový protlak, sádlo, osolíme a podlijeme vodou. Pekáč ... …více»
|
6. 08. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Voňavé dušené králičí maso: Maso nakrájíme na větší, slaninu na menší kostičky. Na oleji rozškvaříme slaninu, osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, koření, promícháme, opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou. Když je ... …více»
|
6. 08. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králičí hřbet s červenou řepou: Dva dny předem vložíme očištěný králičí hřbet do marinády. Maso v marinádě občas obrátíme. Před přípravou králíka vyjmeme, necháme okapat, prošpikujeme slaninou, potřeme máslem, osolíme, opepříme a za ... …více»
|
3. 08. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Pestrý králičí aspik v pórku: Králičí maso omyjeme, očistíme a vložíme do hrnce. Potom je osolíme a okořeníme divokým kořením. Maso uvaříme doměkka a nakrájíme.
Pórek i mrkev opláchneme, kukuřici scedíme z nálevu. Pórek s mrkví ... …více»
|
3. 08. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík pečený na cibuli: Králíka opláchneme, osušíme a potřeme solí po povrchu i zevnitř. Také vepřový bůček osolíme a vložíme do králičí dutiny. Množství bůčku volíme podle chuti, lze nahradit i kouskem vepřové krkovičky.
... …více»
|
2. 08. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík ála vepřová pečínka: Maso nakrájíme na větší kousky (3-4 kousky na 1 porci), promícháme s nakrájenou cibulí, nakrájenou slaninou, utřeným česnekem, kmínem a solí. Necháme v lednici uležet nejlépe do druhého dne. Druhý den ... …více»
|
1. 08. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Dietní králičí stehýnka: Cibuli nakrájíme na půlkolečka a nasypeme do suchého pekáče. Na cibuli rozložíme osolená a okořeněná stehýnka a zasypeme na kostičky nakrájenou zeleninou. Zeleninu osolíme (kdo má rád, může posypat ve ... …více»
|
31. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na cikánský způsob: Králičí maso očistíme, nařízneme, proložíme slaninou a osolíme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme sádlo, nakrájený pórek a feferonky. Krátce podusíme, přidáme papriku, podli . ... …více»
|
31. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Pečený králík - lázeňský div: Směs: suroviny řádně promícháme a protřepáme ve sklenici.
Porce králíka nasolíme a vložíme do pekáče nebo remosky. Poklademe plátky hub, bobkovám listem, plátky rajčat a přelijeme připravenou směsí. ... …více»
|
31. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaný králičí předek: Králičí předek očistíme, vykostíme, játra a srdce uchováme. Umeleme je s vepřovým masem, přidáme v mléce namočené housky, 1 nastrouhanou cibuli, osolíme, opepříme, dobře promícháme a hmotou naplníme h ... …více»
|