![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na cibuli a koření: Odblaněné maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme a dáme péci na máslo spolu s kolečky cibule, okořeníme bobkovým listem a tymiánem a pečeme nejdříve nepřiklopené, potom podlijeme a dusíme pod pokl ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí medailonky se žampióny: Králičí hřbet vykostíme, maso odblaníme a příčně nakrájíme medailonky. Jemně naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Pak zvolna opékáme po obou stranách na tuku. Měkké maso vyjmeme a ul ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní králičí stehna: Králičí stehna posolíme. Směsí z prolisovaného česneku, 4 lžic oleje, koření, na velmi drobno pokrájené cibule a citronové šťávy potřeme jednotlivé porce a necháme v chladu nejlépe do druhého dne. Na ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní králičí závitky: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Slaninu, jednu cibuli a okurky nakrájíme na kostičky, promícháme a urovnáme na plátky masa. Plátky svineme do závitků a převážeme nití. V pánvi r ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky z králičího masa: Na polovině másla slabě osmahneme drobně nakrájenou šunku, přidáme petrželku a hned přilijeme osolená vejce. Upravíme jako míchaná vejce a po odstavení z ohně přidáme hrášek. Plátky masa naklepeme, os ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králičí řízky plněné klobásou: Řízky rozklepeme hodně do šířky, poklademe klobásou tence nakrájenou na plátky a kapií pokrájenou na nudličky. Řízky přeložíme v půli a okraje sepneme, popřípadě sklepneme. Osolíme, opepříme, potřeme ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní králičí řízky: Králičí řízky dobře odblaníme, po obvodu nařízneme na několika místech a rozklepeme do šířky. Opečeme je na teflonové pánvi bez tuku, přeložíme do kastrolu, na pánev přidáme trochu vody a připečenou š ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík po šumavsku: Králičí zadek(hřbet a běhy) očistíme, odblaníme a zbavíme sádla. Protáhneme jej na proužky nakrájenou slaninou, osolíme a dáme na pekáč. Přidáme tence nakrájenou mrkev, petržel, celer, cibuli, máslo, ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po pytlácku: Králíka nasekáme na kousky. Na proužky nakrájenou slaninu rozškvaříme v rozehřátém oleji, přidáme maso a zprudka je po všech stranách opečeme. Podlijeme ohřátým koňakem, zapálíme, a když plamen zhasne ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Domácí králík podle Lojzy: Na rozpáleném sádle jemně zpěníme cibulku, zprudka osmahneme naporcovaného králíka, přidáme zeleninu a koření a pečeme 15 minut. Potom přidáme na kostky nakrájené brambory, dle potřeby podléváme bílým ... …více»
|