![]() |
9. 09. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Míšenina z králíka: Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme hladkou mouku a připravíme světlou jíšku. Mlékem ji rozředíme na hustou kaši.
Do chladnoucí směsi vmícháme sardelové máslo a dušený mozeček. Při ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek z králíka: Maso obereme od kosti a na masovém strojku umeleme s játry a ledvinkami. Přidáme vejce, opepříme, osolíme a vše důkladně promícháme.
Hmotu necháme v lednici na 30 minut odpočinout. Lžící vykrajujem ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na rajčatech a paprice: Maso z králíka obereme a nakrájíme na drobné kousky. Na tuku zpěníme cibuli, přidáme maso zprudka opečeme, podlijeme a přidáme na kousky nakrájené paprikové lusky. Osolíme a dusíme doměkka.
Když je ... …více»
|
![]() |
6. 09. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králičí stehna na houbách: Česnek a cibuli nasekáme najemno a houby nakrájíme na proužky. Králičí stehna opečeme na oleji, osolíme, opepříme, přidáme česnek, cibuli, rajčata, bylinky a houby, podlijeme vývarem a dusíme doměkka ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Císařské králičí maso: Maso nakrájíme, osolíme, promícháme s prolisovaným česnekem. Zapékací mísu vymažeme, na dno dáme plátky šunky, část masa a zasypeme nakrájenou cibulí. Pak posypeme sýrem. Pokapeme olejem a pořadí opak ... …více»
|
![]() |
27. 08. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Směs z králíka: Králičí hřbety vykostíme, nakrájíme na plátky a dáme do misky. Přidáme olej, koření, vejce, solamyl, cukr, sůl, vše promícháme a dáme do ledničky uležet alespoň na 24 hodin.
Na pánvi rozehřejeme lž ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paštika králičí: Předky králíků i s hlavami a vepřové koleno uvaříme v papiňáku téměř na kaši, obereme a se syrovými játry rozemeleme, okořeníme, osolíme dle chuti a vše v mixéru nebo v elektrickém šlehači našleháme d ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švej-žužu: Toto vše se zamíchá a nechá 1-2 dny v chladničce uležet. Potom na oleji zprutka opečeme. Podáváme s rýží, posypeme zelenou petrželkou, můžeme podávat s okurkou. ... ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s brukví: Králíka rozsekáme na kousky. V litinovém hrnci rozpustíme 50 gramů másla. Pak do něho položíme jeden kousek po druhém a zesílíme plamen. Kousky králíka opečeme nejdříve po jedné, pak po druhé straně. ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na zelí: Na pekáč rozložíme zelí; pokud nemá být moc kyselé, můžeme je nejdřív propláchnout vodou. Na zelí poklademe na plátky pokrájenou cibuli. Kuřecí čtvrtky očistíme, osolíme a okořeníme dle chuti, poté je ... …více»
|