![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 11. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové se sušenými švestkami:
Maso ze skopové kýty nakrájíme na větší kousky a opečeme na tuku. Potom je z pánve vybereme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, popražíme ji dorůžova a zalijeme vodou. Maso opět dáme do pánve, po . ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové maso Harlekýn: V rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Maso umeleme, přidáme k cibuli a za stálého míchání rychle opečeme. Přidáme utřený česnek se solí, mletý pepř, špetku tymiánu a na kostky nakrá . ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indonéské skopové saté se sójovou omáčkou: Maso nakrájíme na kostky o straně 1,5 cm, pobodáme vidličkou a napícháme na jehly. Z rozetřeného česneku, sójové omáčky, soli a pepře připravíme marinádu, maso na jehlách v ní obalíme a necháme 1 hodi ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové plecko na víně: Plecko rozkrájíme na větší kostky. Osolíme a opečeme na másle ze všech stran, při dalším pečení podléváme malými dávkami vína a poléváme šťávou z masa. Nestačí-li víno, podléváme dále menším množstvím ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopový šašlik: Skopové maso k přípravě muí být očištěné, odblaněné, vykostěné a bez tuku. Nakrájíme jej na malé oválné kouksy, lehce naklepeme a po obvodu nařízneme. Slaninu nakrájíme na tenké stejně velké plátky. O ... …více»
|
![]() |
11. 10. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové maso po turecku: Maso nakrájíme na kousky, osmahneme na oleji, přidáme hrubě nakrájenou cibuli a opečeme dočervena. Trochu podlijeme a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme sůl, kdoule oloupané a pokrájené na plátky, o ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové na česneku s kapustou: Cibulku a slaninu zpěníme, přidáme chléb, kapustu a maso potřené česnekem se solí. Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Měkké maso dáme na chvíli zapéct do trouby. Šťávu nezahušťujeme, jen prolisujeme. ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slavnostní pilaf: Česnek oloupeme a nasekáme, feferonky zbavíme stopek a jadérek a nasekáme je. Petržel omyjeme a nasekáme. Bramboru nastrouháme. Vše promícháme s mletým masem. Přidáme zázvor, pepř, tlučený či drcený k ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Protýkaná skopová kýta : Odblaněnou skopovou kýtu naklepeme, protkneme klínky slaniny, mrkve a česneku a osolíme. Na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, mrkev a celer, přidáme mletou papriku, zamícháme, vložíme maso, podl ... …více»
|
![]() |
24. 09. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená skopová žebírka: Žebírka posekáme (tím se míní jen tolik, že žebírka jsou zkrátka velká a občas se nevejdou do hrnce, ideální je poprosit hned u řezníka, aby vám je rozsekli na půl) a uvaříme v osolené vodě s jednou ... …více»
|