Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Skopové maso po turecku:
500 g skopového masa
| 1 kg kdoulí
| 1 velká cibule
| 4 lžíce oleje
| hrst rozinek
| podle chuti: sůl, pepř, skořice, cukr
Postup přípravy receptu Skopové maso po turecku:
Maso nakrájíme na kousky, osmahneme na oleji, přidáme hrubě nakrájenou cibuli a opečeme dočervena. Trochu podlijeme a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme sůl, kdoule oloupané a pokrájené na plátky, oprané rozinky, pepř, lžičku skořice a podlijeme vodou. Podusíme a odpaříme šťávu. Kdoule nemají být rozvařené. Podle chuti přisladíme.
Fotky receptu Skopové maso po turecku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!