Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
12. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí s jarní zeleninou : 1. Kedlubny a mrkev oloupeme. Hráškové lusky, lahůdkovou cibuli, bazalku a kerblík očistíme a omyjeme. Kedlubny nakrájíme na plátky, mrkev na kolečka, hrachové lusky přepůlíme. Bazalku a kerblík posek ... …více»
|
![]() |
10. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Smažená telecí hlava: Opařenou telecí hlavu rozsekneme v půli, vyjmeme mozek, oči, ostrým nožem okrájíme pysky, opálíme chloupky a hlavu necháme ve studené vodě máčet nejméně 1 hodinu.
Vymáčenou hlavu vypereme v několi ... …více»
|
![]() |
9. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí hrudí na žampionech : Porce telecího masa vložíme do malého množství vařící osolené vody a uvaříme je do poloměkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji trochu prochladlým vývarem z hrudí, rozšleháme, přiv ... …více»
|
![]() |
9. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Dušené telecí řízky s nudlemi : Telecí řízky po obvodu nařízneme, naklepeme, lehce opečeme na 30 g másla, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme pod pokličkou do změknutí. Při dušení je obracíme a podléváme horkou vodou. Nudle uva ... …více»
|
![]() |
8. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí závitky se sýrem: Telecí řízky naklepeme, na každý položíme plátek
ementálu, svineme do závitku a závitky upevníme
nití. Nejdříve je opečeme po všech stranách na tuku, pak podlijeme a dusíme doměkka. Podáváme s rýží ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí na kmínu: Cibulku osmažte dozlatova na tuku, přidejte kmín a maso nakrájené na kostky, všechno zprudka osmahněte na oleji, přidejte kmín, zmírněte teplotu a pod pokličkou dusíme tak dlouho dokud se šťáva nevysm ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Frankfurtská telecí pečeně: Telecí kýtu omyjeme, částečně odblaníme a protkneme ji ve směru vláken nakrájenými párky. Takto připravené maso osolíme a na rozehřátém tuku opečeme. Po chvilce podlijeme vodou a nejdříve pod pokličko ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí nudličky se zeleninovým salátem: Papriky, ředkvičky a okurku očistíme, omyjeme a pokrájíme na kostičky. Žampiony očistíme a naplátkujeme. Salát opláchneme a natrháme na kousky. Všechnu zeleninu a houby lehce smícháme v misce.
O . ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Opékaný telecí brzlík : Opláchnutý brzlík vložíme do vařící osolené vody, přivedeme k varu, povaříme 2-3 minuty, pak jej přeložíme do studené vody a necháme vychladnout a ztuhnout. Před přípravou brzlík pokrájíme na plátky, ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí pečeně na másle: Opláchnuté telecí maso osolíme, vložíme na polovinu dávky rozehřátého másla, podlijeme trochou vody a pečeme pod pokličkou. Při pečení maso obracíme, přeléváme šťávou a podléváme horkou vodou, při dop ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|