![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené vepřové maso v pórku a jablkách: Pórek očistíme a šikmo nakrájíme na plátky. Omytá jablka rozčtvrtíme, odstraníme z nich jádřince a také je nakrájíme na plátky. Pórek, jablka, majoránku a strouhanku osmažíme na rozehřátém oleji, vše ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vřetena se špenátem: Vřetena uvaříme.
Špenát dáme vařit do trochy vody a mléka. Ke špenátu po chvíli přidáme utřený česnek se solí a dvě vejce.
Těstoviny se špenátem dáme do mísy. Salám pokrájíme na drobné kostičky, cib ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny se zelím a nivou: Kolínka uvaříme a dáme do mísy. Uzené maso pokrájíme na malé kostičky, nivu nastrouháme na jemném stuhadle. Zelí necháme okapat a pak ho také překrájíme.
Maso, zelí a větší část sýra promícháme s ko ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zeleninové lečo proložené masem: Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme na malé kousky. Na oleji usmažíme cibuli, dáme mletou papriku, zalijeme vodou a vložíme veškerou zeleninu (rajčata oloupeme), osolíme a dáme péct. Přidáme sekanou ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory po moravsku: Syrové brambory okrájíme a nastrouháme na hrubší nudličky nebo tenké plátky. Propláchneme ve vodě.
Do silně vymaštěného pekáčku klademe vrstvy osolených a okmínovaných brambor a na kolečka nakrájené ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory se sýrem a šunkou: Oloupané studené brambory nakrájíme na plátky a narovnáme je do vymaštěné zapékací mísy. Posolíme, na ně dáme vrstvu nakrájené šunky a strouhaný sýr. Posypeme špetkou muškátového květu a přidáme další ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houbový buřtguláš: Nahrubo nasekanou cibuli osmahneme v hrnci na sádle do zesklovatění, zaprášíme sladkou paprikou a necháme přepěnit. Houby nakrájené na větší kusy (asi1,5 cm) vložíme do hrnce, dostatečně osolíme, přid ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česká klasika snadno a rychle: Českou klasikou se tu myslí uzené, bramborový knedlík a zelí. Je to kupodivu jedno z rychlých jídel za předpokladu, že vaříme bramborové knedlíky z prášku. Uzené maso koupíme prakticky hotové, je třeb ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice na másle: Na rozehřátém másle osmahneme šunku pokrájenou na tenké nudličky, přidáme růžičky čerstvé brokolice, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Připravíme si omáčku, kterou potom podlijeme hotovou brokolici. ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Utopenci z kuřecích párečků: Kuřecí párečky propícháme vidličkou, cibuli si nakrájíme na kolečka. Připravíme si větší sklenici a do ní postupně klademe cibuly a párky a vrstvíme pořád dokola. Nakonec přidáme feferonky ... ... …více»
|