Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Selský závin s kysaným zelím

fotka Selský závin s kysaným zelím
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Selský závin s kysaným zelím:

700ml kysané zelí  | 1 balíček listové těsto  | 150 g uzená slanina  | 1 ks cibule  | 1 kelímek zakysaná smetana  | 1 ks vejce  | 1 lžice hladká mouka  |  sůl  |  mletý černý pepř

Postup přípravy receptu Selský závin s kysaným zelím:

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a podusíme.
Zelí promáčkneme, překrájíme a dáme do mísy. Přidáme slaninu s podušenou cibulí, smetanu s rozkvedlanou moukou, dobře promícháme, ochutíme mletým pepřem a přisolíme.
Listové těsto rozválíme na tenký plát, rozložíme na něj připravené zelí a těsto svineme do závinu. Okraje závinu založíme, přeložíme ho na plech, potřeme rozšlehaným vejcem. V předehřáté troubě na 220 °C - 240 °C pečeme dozlatova.
Upečený selský závin s kysaným zelím necháme vychladnout.


Fotky receptu Selský závin s kysaným zelím:

Selský závin s kysaným zelím
Selský závin s kysaným zelím
Selský závin s kysaným zelím
Fotky vložil: vocjan 
Hodnocení receptu Selský závin s kysaným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !