![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček debrecínský: Bůček rozřízneme na plát a naklepeme do šíře. Hovězí umeleme společně s cibulí, osolíme, opepříme, okmínujeme a promícháme. Plát bůčku potřeme připravenou směsí, do středu položíme párky, maso zavinem ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené maso s klobáskou: Maso, klobásu, anglickou slaninu vložíme do pekáče. Poklademe cibulí nakrájenou na kolečka, osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Přikryjeme alobalem a dáme na 1 hodinu péci do trouby. ... ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedlákův mls: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, žampiony na silnější plátky, maso naklepeme a osolíme a okořeníme dle chuti. Na oleji maso opečeme, pak vymažeme zapékací mísu olejem a vložíme maso. Do výpeku z ma ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené řízky pod duchnou: Masínko naklepeme osolíme a namáčíme v těstíčku, které jsme připtavili smícháním všech surovin a usmažíme na pánvi na oleji. Do zapékací mísy vymazané máslem naskládáme řízky, zasypeme hustě sýrem, za ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žiletkový špíz: Maso nakrájíme na větší kostky, potřeme česnekem osolíme, opepříme, opaprikujeme a posypeme gril. kořením, zakápneme olejem a necháme odležet. Pak napichujeme na jehly nebo špejle střídavě maso, osmin ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zachumlané kotletky: Suroviny na marinádu smícháme, maso naklepeme, osolíme a dáme do marinády alespoň na 2 hod., ale nejlépe přes noc. Cibule nahrubo nasekáme, dvě nakrájené nasypeme do zapék. mísy či pekáče, nandáme mas ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané kotlety na šlehačce: Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Brambory a cibuli pokrájíme na plátky. Na dno zapékací mísy klademe cibuli, poté okořeněné kotlety, potřeme je hořčicí a přidáme slaninové plátky. Na maso vrstvíme . ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky schované pod mrkví a sýrem: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a rychle orestujeme na oleji, jen aby se zatáhly. Do pekáče poklademe na husto plátky slaniny, na ně dáme orestované maso. Do misky si na hrubším struhadle nastrouh ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Španělské ptáčky s vlašskými ořechy : Maso propláchneme pod studenou tekoucí vodou. Poté ho nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek dáme kousek šunky, uvařeného vajíčka, plátek okurky a t ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Boloňské řízky : Naklepané a osolené řízky zaprášíme moukou a na másle je z obou stran opečeme. Plochou zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme řízky, položíme plátky šunky a posypeme sýrem. Zůstatek másla na pánvičce ... …více»
|