Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opečená nádivka

Opečená nádivka
27. 10. 2008 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Opečená nádivka: Uzené maso nakrájíme na menší kousky, housky pokrájíme na kostičky, zvlhčíme je masovým vývarem, rozšlehanými žloutky a necháme krátce prosáknout. K namočeným houskám přidáme maso, sůl, pepř, jemně ... …více»

Řízek pusta s rýžovými plackami

Řízek pusta s rýžovými plackami
27. 10. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Řízek pusta s rýžovými plackami: Rýži uvaříme doměkka a pak ji necháme vychladnout v míse. Červenou cibuli posekáme, lahůdkové cibulky nakrájíme na kolečka a spolu s červenou cibulí přidáme k rýži. Papriky rozpůlíme, nakrájíme na osm ... …více»

Vepřový bůček plněný jablky a švestkami

Vepřový bůček plněný jablky a švestkami
27. 10. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřový bůček plněný jablky a švestkami : Jablka rozčtvrtíme a dužinu nakrájíme na asi 1 cm kostičky. Pokapeme je citronovou šťávou. Troubu předehřejeme na 200°C. Bůček omyjeme a do kůže uděláme mřížkovité zářezy. Maso položíme na prkénko kůž ... …více»

Jarní velikonoční nádivka

Jarní velikonoční nádivka
26. 10. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Jarní velikonoční nádivka: Veku rozkrájíme na kostičky, zalijeme mlékem v němž jsme rozšlehali žloutky a necháme rozležet. Vepřové maso uvaříme, zvlášť uvaříme i uzené a po vychladnutí je nakrájíme nadrobno. Rovněž bylinky nase ... …více»

Vepřový rošťák

Vepřový rošťák
26. 10. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřový rošťák: Postup: kotlety naklepeme a naložíme do marinády z uvedených surovin, necháme proležet přes noc. Pečeme na oleji do měkka. Příloha : hranolky, bram. kaše, brambor, saláty. ... ... ... …více»
 

Brynzové halušky s uzeným masem

Brynzové halušky s uzeným masem
26. 10. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Brynzové halušky s uzeným masem: Uvaříme kyselé zelí a slijeme vodu. Připravíme halušky v prášku dle návodu na sáčku. Na sádle nebo na oleji rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Uvařené zelí a halušky dáme do mísy, přidáme t . ... …více»

Vepřové medailónky dušené a pečené

Vepřové medailónky dušené a pečené
26. 10. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Vepřové medailónky dušené a pečené: Z masa nakrájíme malé plátky (medailónky), v celkovém množství zhruba 150 g na porci. Utřeme česnek se solí, přidáme ostatní suroviny a připravíme marinádu (popsané suroviny plus voda a citrónová šťáv ... …více»

Vepřové na jehle se sušenými švestkami

Vepřové na jehle se sušenými švestkami
26. 10. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřové na jehle se sušenými švestkami: Maso nakrájíme na kostky, plátky slaniny podélně rozpůlíme a do každé půlky zabalíme jednu švestku. Maso a zabalené švestky střídavě napichujeme na čtyři jehly. Osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejem ... …více»

Přírodní vepřové řízky s rýží a ovocem

Přírodní vepřové řízky s rýží a ovocem
26. 10. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Přírodní vepřové řízky s rýží a ovocem: Maso omyjeme a odblaníme, nakrájíme na řízky, naklepeme, okořeníme mletým pepřem a prudce opečeme v rozehřátém tuku z obou stran. Podlijeme masovým vývarem a dusíme do měkka. Nakonec šťávu zhustíme mo ... …více»

Uzená vepřová kýta

Uzená vepřová kýta
26. 10. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Uzená vepřová kýta: Uzené maso necháme šest hodin macerovat ve studené vodě a potom ho necháme okapat. Ponoříme ho do hrnce studené vody a dáme vařit. Až voda začne vřít, přidáme všechny přísady na bujon, zmírníme plamen ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !