Velký roční horoskop na rok 2025 | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové kotlety uleželé v jogurtu: Rozemeleme cibuli a česnek a smícháme je se vším kořením v pastu. Kotlety naklepeme, osolíme a potřeme touto pastou. Vložíme do ploché misky a zalijeme rozšlehaným jogurtem. Můžeme nechat odležet přes ... …více»
|
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Francouzské vepřové na žampiónech: V míse rozšleháme dva žloutky, které smícháme se škrobovou moučkou. Ve směsi obalíme na kostky pokrájené maso. Na pánvi v rozpáleném oleji maso z obou stran opečeme. Zvlášť do rendlíku dáme dvě polé . ... …více»
|
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřový koláč: Maso a cibulku jemně umeleme, brambory rozstrouháme, přidáme koření a rozšlehaná vejce. Na omeletové pánvi rozpustíme máslo tak, aby pokrylo celé dno, dobře promíchanou směs na ni nalijeme a pečeme . ... …více»
|
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Pečené marinované vepřové koleno: Vepřové koleno i s kůží protáhneme malými klínky česneku. Vložíme jej do kastrolu, přidáme nakrájenou cibuli, okořeníme, osolíme, zalijeme pivem a necháme do druhého dne marinovat. Kastrol přiklopíme ... …více»
|
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Moravská panenka s jemným knedlíkem: Švestky vypeckujeme, naplníme kousky másla a vetkneme do medailonků z panenek. Okořeníme a opečeme na rozpáleném oleji. Zbylé švestky nakrájíme na nudličky a vložíme do výpeku. Zalijeme bílým vínem . ... …více»
|
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Marinované maso po dánsku: Maso zbavte případných šlach a dobře očistěte. V plastikovém sáčku smíchejte sůl, cukr a pepř a dobře protřeste. Touto směsí důkladně potřete maso. Maso vložte do vhodné nádoby (kastrolu) a zakryjte p ... …více»
|
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Panenka s brusinkovou omáčkou: Maso v celku poválíme v soli a pepři (nejlépe čerstvě umletém) a ze všech stran opečeme na rozpáleném oleji. Udržujeme v teple (zabalené do alobalu). Do kastrolku dáme brusinkový kompot a červené ví . ... …více»
|
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové dušené v kedlubnách: Maso nakrájíme na kostky a kedlubnu nastrouháme na hrubém struhadle (jako na okurku). V kastrole rozpustíme tuk a na něm rychle osmahneme maso. Osolíme, opepříme, přidáme kedlubnu, podlijeme vodou (mů ... …více»
|
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové maso v pikantní omáčce: Maso nakrájíme na menší kousky, v kastrolu s dobrým dnem rozpálíme olej a maso v něm za častého míchání dusíme ve vlastní štávě až se vydusí všechna voda, ještě ho trochu posmažíme, přidáme hl. mouk . ... …více»
|
12. 10. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Paštika v listovém těstíčku: Játra, plec a slaninu nakrájíme na kostky a vložíme na 24 hodin do marinády, připravené z bílého vína, koňaku, madeiry a všeho koření. Maso pak orestujeme na oleji a rozmixujeme. Vzniklou faš smícháme ... …více»
|