![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka s kůrčičkou: Pekáč vyložíme alobalem, abychom ho potom nemuseli drhnout.
Jednotlivá žebra posypeme kmínem, osolíme, položíme jednotlivě na fólii a podlijeme trochou vody. Pekáč zakryjeme alobalem nebo víkem a p ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky v alobalu: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme kořením. Zakápneme olejem. Řízky poklademe na pláty alobalu, na každý dáme tavený sýr. V sýru vymáčkneme důlek, do kterého rozklepneme vajíčko. Opatrně al ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lišková omáčka s vepřovým masem: Plátky masa potřeme hořčicí a slabě posypeme moukou. Orestujeme. Ve výpeku osmahneme lišky a ještě je asi 20 minut opdusíme. V případě potřeby podléváme vodou. Zalijeme moukou rozmíchanou ve smetaně. ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso v krustě z ovesných vloček: 1. Obalte maso
Troubu předehřejte na 200 °C. Maso osolte a potřete pěkně ze všech stran džemem.
2. Upečte jej
Smíchejte strouhanku, ovesné vločky a tymián a ve vzniklé směsi důkladně ob ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka v těstíčku s ořechovou omáčkou: Panenku nakrájíme na plátky asi centimetr silné. Jemně poklepeme (stačí pěstí) a osolíme. Připravíme si těstíčko z vajíčka, hladké mouky, soli a mléka (hustota jako na "kápání" do polévky) ... …více»
|
![]() |
8. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Švýcarské zapečené kotlety: Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách osmahneme. Vyjmeme je a dáme na teplo. Do zbytku oleje vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a lehce ji osmahneme. Tuk i s cibulí vlijem ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová směs po čínsku: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme a posypeme lehce solamylem. Dáme do misky a zalijeme rozšlehanými vejci. Mezitím pokrájíme zelí a kapie na nudličky a podusíme je na trošce vody. Z 200 ml v ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babiččina cuketa: Vepřové maso, slaninu, cibuli a česnek umeleme osolíme opepříme, ochutíme provensálským kořením chilli. Cuketu nakrájíme na špalíky a vydlabeme. Dužinu bez semen drobně nasekáme, opečeme na oleji na p ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tlačenka z bůčku a vajec: Maso nakrájíme na malé kostičky, osolíme, okořeníme, přidáme mouku, strouhanku, zalijeme vejci a vše dobře promícháme. Do hrnce vložíme pařáček, sáček s masou na něj položíme, zalijeme asi do poloviny ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní překvapení: Omyté maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji spolu s cibulí. Přidáme nakrájené žampiony, česnek a koření. Směs promícháme, podlijeme pivem a dusíme. Zvlášt podusíme zel. směs, přidáme ... ... …více»
|