![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s uzeninou : Plátky vepřové kýty naklepeme, osolíme a opepříme, potřeme slabou vrstvou hořčice a lehce posypeme hladkou moukou. Maso zprudka opečeme na pánvi na oleji. Přidáme na plátky pokrájenou cibuli, plátky č ... …více»
|
![]() |
14. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kari s vejci: Předem si připravíme a zpracujeme koření a zeleninu. Vepřové řízky opečeme zprudka na tuku, pak snížíme teplotu a za občasného obracení pečeme, dokud maso po obou stranách nezhnědne. Řízky vyjmeme a u ... …více»
|
![]() |
14. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí vepřová paštika: Bůček umeleme a smícháme s ostatními surovinami. Necháme den v chladu. Druhý den vložíme do formy vyložené alobalem a pečeme v troubě dozlatova. ... ... …více»
|
![]() |
14. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový krček na bylinkách: Na recept použijeme plátky vepřového krčku, asi 1 cm silné. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a česnek prolisujeme.
Vepřové plátky nasolíme, potřeme hořčicí a orestujeme na r ... …více»
|
![]() |
14. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný vařený bůček: Bůček uvaříme v celku v osolené vodě s kuličkami pepře a bobkovým listem (cca 80 minut). Ještě teplý pak ze všech stran potřeme marinádou připravenou smícháním koření s worcesterskou omáčkou, tabasc . ... …více»
|
![]() |
14. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené nudle s masem: Maso nakrájíme nadrobno, osolíme a podlité trochou vody dusíme doměkka. Uvařené těstoviny smícháme s masem a rozložíme do máslem vymazaného pekáčku. Dáme do trouby předehřáté na 190 °C a nejprve nechá ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Libový vepřový plátek v alobalu: Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme a posolíme. Na každý plátek masa položíme plátek sýra a zakryjeme plátkem šunky. Jednotlivé porce zabalíme pevně do alobalu a v troubě na plechu nebo na mří ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená vepřová krev: Syrové, oškrabané brambory nastrouháme. Cibuli nakrájíme na menší kostičky a osmahneme na sádle dorůžova. Orestovanou cibuli přidáme k bramborám, přilijeme dobře rozmíchanou krev, sůl, koření a nakone ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rolka na houbách: Plec opláchneme ve vlažné vodě, svážeme do rolky kuchyňskou nití a osolíme. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpáleném sádle zpěníme dozlatova. Přidáme maso, opečeme po všech stranách, opepří ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný zavinutý bůček: Vepřový bůček opláchneme, zcela vykostíme a zbavíme kůže. Maso nařízneme na plát, který lehce naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli a celer nastrouhaný nadrobno podusíme na ol ... …více»
|