![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená zeleninová směs s masem a sýrem: Na kousku másla udusíme zeleninovou směs. Z druhé části másla s hladkou moukou připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, povaříme do hustoty řidší kaše, vmícháme celá vejce, na kostičky nakrájené ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špenát zepečený s těstovinami a uzeným masem: Těstoviny uvaříme, propláchneme teplou vodou a trochu omastíme. Slaninu drobně pokrájíme, roztavíme a polovinu jí přidáme k vařeným těstovinám. Na druhé polovině podusíme nerozmrazený špenát. Po odpař ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paštičky s vepřovým masem a brusinkami: Nádivku připravíme tak, že osolenou vepřovou plec dusíme v troubě, při teplotě kolem 190°C, s cibulí a trochou vody doměkka. Vychladlé a odkapané maso nakrájíme na drobné kostičky a promícháme s brusi ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mrkev s masem: Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, osmaheneme na kostky nakrájené maso se solí a kmínem, podlijeme a dusíme dopoloměkka. Pak přidáme zmrazenou mrkev a ještě podlijeme, přisolíme a dusíme doměkka. Zah ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka s paprikami: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, opečeme na větší kousky nakrájená vepřová žebírka, osolíme, ppodlejeme a dusíme. Před dokončením dušení vložíme nakrájené papriky. Ke konci vmícháme rajčat ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš Buranija: Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém sádle, poprášíme mletou paprikou, hned zalijeme trochou vývaru a uvedeme do varu. Přidáme maso nakrájíme na stejně velké kostky, rajčatový protlak a ro ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychtářský špíz: Vepřové maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a spolu s bůčkem a cibulí napichujeme na jehlu.
Olej smícháme s kečupem, strouhanou cibulí, tymiánem, bobkovým listem a do této směsi jehly naložím ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriky po selsku: Vepřové maso nakrájíme na menší kostičky a osmahneme na rozehřátém oleji.
Přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmahneme, podlijeme vývarem a dusíme poloměkka.
Přidáme papriky nakrájené na proužky, raj ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané vepřové kotlety se žampióny: Kotlety nakrojíme a lehce naklepeme.
Očištěné žampióny nakrájíme na plátky a osmažíme na másle, smícháme s 50 g tvrdého sýra na kostičky, osolíme a naplníme do kotlet.
Kotlety sepneme párátky, osolí ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pirátské oko: Silnější kotlety jemně naklepeme a podélně nařízneme.
Do vzniklé kapsy vložíme sardelový řez, nasekaný stroužek česneku, plátek rajčete, lístek nebo dva máty, osolíme a opepříme.
Maso uzavřeme párát ... …více»
|