Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Staročeská krkovička

Staročeská krkovička
12. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Staročeská krkovička: Vepřovou krkovičku vykostíme, omyjeme, osušíme a osolíme, potřeme mletým zázvorem a zprudka na mírném plameni opečeme po všech stranách na rozpáleném tuku (jedné polovině). Na zbylém tuku ... ... …více»

Smažený vepřový řízek

Smažený vepřový řízek
12. 09. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Smažený vepřový řízek: Opláchnutou kýtu nebo krkovičku nakrájíme přes vlákno na tenčí plátky. Plátky masa pak naklepeme a na okrajích mírně nařízneme, osolíme. Připravené řízky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích osolených ... …více»

Pečený vepřový bůček

Pečený vepřový bůček
12. 09. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Pečený vepřový bůček: Omytý bůček mírně osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče kůží dolů. Maso mírně podlijeme vodou a pečeme zaklopené, za občasného podlívání a přelévání vzniklým vývarem, doměkka. Ke konci pečení (asi po ... …více»

Vídeňská domácí huspenina

Vídeňská domácí huspenina
12. 09. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vídeňská domácí huspenina: Dobře omyté nožičky, hlavu (jazyky) a kůže zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme doměkka. Vývar procedíme a uvaříme v něm zeleninu pokrájenou na kousky. Maso obereme z kostí a nakrájíme na malé . ... …více»

Vepřový kebab s vínem

Vepřový kebab s vínem
12. 09. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Vepřový kebab s vínem: Naklepanou vepřovou kýtu nakrájíme na menší kostky a za stálého míchání je orestujeme na rozehřátém oleji. K masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme ji. Vše zaprášíme hladkou moukou, mletou ... …více»
 

Vepřové kotlety se švestkami

Vepřové kotlety se švestkami
12. 09. 2008 Vepřové maso ++-_______
Příprava receptu Vepřové kotlety se švestkami: Opláchnuté švestky odpeckujeme, namočíme do vína na 12 hodin a pak je ve víně podusíme doměkka. Vepřové kotlety vykostíme, po obvodu nařízneme na několika místech, naklepeme, osolíme, opepříme a obalí ... …více»

Uzený bůček zapečený s pórkem

Uzený bůček zapečený s pórkem
12. 09. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Uzený bůček zapečený s pórkem: Z poloviny dávky tuku a hladké mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme mlékem, rozšleháme, osolíme, opepříme a dobře povaříme. Pórek nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a podusíme doměkka na ... …více»

Sele pečené po baskicku

Sele pečené po baskicku
12. 09. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Sele pečené po baskicku: Nádivku připravíme z vepřového maso, jater a cibule, vše umeleme. Mleté maso pak promícháme s nasekanou petrželkou, mlékem, vínem a brandy. Dochutíme kořením a mírně osolíme. Očištěné sele osolíme uvn ... …více»

Vídeňské kotlety

Vídeňské kotlety
12. 09. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vídeňské kotlety: Kotlety naklepeme osolíme, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej. Kotlety zprudka opečeme po obou stranách. Cibuli nakrájíme na kolečka a v hrnci osmahneme, když je červená, přidáme hl. mouku, osmahneme ... …více»

Džuveč ze zmrazené zeleniny

Džuveč ze zmrazené zeleniny
11. 09. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Džuveč ze zmrazené zeleniny: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, opečeme na kostky nakrájené osolené maso, podlijeme a dusíme. Když je maso poloměkké, vložíme lžičku papriky, zmrazenou zeleninovou směs, promícháme s kečupem, do ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !