![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovice s rajskou omáčkou: Vezmeme zbytky vepřové krkovice, pokrájíme na proužky a dáme do misky společně s trochou sladké sójové omáčky, malou plechovkou rajčatového pyré, hořčice a oleje. Přidáme koření: sůl, pepř, tymián, pr ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový debrecínský guláš: Opláchnuté vepřové maso nakrájíme na větší kostky.
Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a pak ji orestujeme na 1/3 tuku dorůžova, zasypeme mletou paprikou, krátce ji zpěníme, přidáme maso, osolíme ho, ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s kapustou: Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na 4 stejně silné kotlety.
Naklepeme je a okraje na několika místech mírně nařízneme.
Pak je osolíme a posypeme steakovým kořením.
Růžičkovou kapustu oč ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky na gazdovský způsob: Omytou vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, nařízneme okraje, poprášíme prosátou moukou a v části horkého tuku orestujeme zprudka po obou stranách dozlatova.
Očištěnou cib ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kotlety s rajčaty: Z kečupu, hořčice, sójové omáčky, pepře a soli namícháme marinádu.
Kotlety naklepeme, nařízneme kraje a obalíme je v marinádě.
Pekáč vymastíme olejem, na dno poklademe část plátků anglické slaniny ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso s hořčičnou omáčkou: Kotlety zlehka naklepeme, kraje nařízneme a z obou stran osolíme a opepříme.
Cibuli nakrájíme na kostičky.
Pekáč vytřeme olejem, na dno položíme část cibule, rozložíme kotlety, které posypeme zb ... ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní vepřový řízek na žampiónech: Kýtu nakrájíme přes vlákno na 4 větší tenké plátky, rozklepeme je, nařízneme po stranách a osolíme.
Okořeníme vegetou a steakovým kořením.
Zprudka pak plátky kýty orestujeme na horkém oleji (2 minu ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová jehla s restovanou zeleninou: Vepřovou panenku nakrájíme na silnější asi 3 cm vysoké špalíčky, rukou je jemně naklepeme, nakořeníme a potřeme rozdrceným česnekem.
Maso pak jemně zakápneme olejem a vytvarujeme do špalíčku, nask . ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný vepřový řízek: Z vajíček, sójové omáčky, rozetřeného česneku a černého pepře s vegetou připravíme marinádu (vše smícháme dohromady).
Kýtu nakrájíme přes vlákno na větší tenké plátky, rozklepeme je a okraje na něko ... …více»
|
![]() |
9. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažené vepřové žebírko: Z pečeně odsekneme obratlové a krční kosti, maso opláchneme a nasekáme jednotlivé porce.
Naklepeme je a na okrajích mírně nařízneme, osolíme.
Připravené plátky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích os ... …více»
|