![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené v kořeněné košilce: Troubu rozehřejeme na 180 stupňů Celsia. Česnek oloupeme a nasekáme. Bylinky omyjeme a otřepeme, otrháme lístky, najemno nasekáme a promícháme s hořčicí, oříšky, žloutkem, solí a pepřem. Maso omyjeme, ... …více»
|
![]() |
19. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky na šalvěji: Naklepané řízky rozpůlíme na 8 medailonků, opepříme,
osolíme, posypeme šalvějí a jemně obalíme v mouce.
Na rozpáleném oleji v pánvi rozpustíme máslo a
medailonky osmažíme.
Podáváme s různě upraven ... …více»
|
![]() |
19. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé ohnivé špagety: Špagety uvaříme, na cibuli orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme vepřovou konzervu a ďábelské toasty. Pořádně promícháme a necháme povařit. Podle chuti přidáme kečup, opepříme a necháme ještě ... …více»
|
![]() |
19. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné žampiony s čočkou a slaninou : Čočku namočíme a necháme hodinu odležet, pak ji slijeme, vložíme do studené vody a vaříme spolu s provensálským kořením doměkka. Žampiony oloupeme a vylomíme z nich nožky. Vepřové maso a polovinu s .. ... …více»
|
![]() |
19. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s mandlemi v nudlích: Maso nakrájíme na nudličky, dáme do mísy a promícháme s olejem, solamylem, sójovou omáčkou, kořením a po důkladném smíchání uzavřeme a dáme do lednice odležet.
Druhý den rozehřejeme suchou teflono ... …více»
|
![]() |
18. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso s fazolemi: Fazole namočíme na 3 hodiny a odcedíme. Maso
nakrájíme na kostičky, opečeme na sádle, podlijeme
a podusíme. Nakrájenou cibuli osmahneme zvlášť na
oleji, přidáme koření, plátky česneku, oloupaná
ra ... …více»
|
![]() |
18. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček speciál: Česnek oloupeme.
Bůček dáme do tlakového hrnce, přidáme stroužky česneku, bobkový list a celý pepř. Vaříme přibližně 45 minut, potom vykostíme a necháme vychladnout.
Mezitím jsme si ze všech s ... …více»
|
![]() |
18. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové medailonky v bramborovém kabátku: Brambory uvařte ve slupce do poloměkka. Oloupejte a nastrouhejte na úzké proužky dejte je do misky s vodou. Okořeňte medailonky solí a pepřem a navrch poklaďte asi centimetrovou vrstvu nastrouhaných ... …více»
|
![]() |
18. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové noky se sýrovou omáčkou: Cibulku a moravské nakrájíme na jemné proužky. Oboje jemně osmažíme, potom přidáme smetanu. Nivu nakrájím na větší kusy a za stálého míchání rozpustím v teplé smetaně. Cherry rajčátka a sýrovou omáčk ... …více»
|
![]() |
18. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z bůčku plněná hráškem: Nemáte-li zkušenosti s úpravou masa na roládu, požádejte o to řezníka. Je to nejjednodušší a vyhnete se případnému zklamání. Pro přípravu jídla na fotografii byl použit plát vepřového bůčku. Připraven ... …více»
|