![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky v tajemném kabátku: Řízky omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Sýr nastrouháme.
Brambůrky rozdrtíme na drobečky, sýr hrubě nastrouháme a obojí smícháme dohromady. Vejce rozšleháme v samostatném talíři.
... …více»
|
![]() |
18. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čevapčiptáčci : Použijete-li již hotové čevapčiči, nebudou mít čevapčiptáčci tak výrazné aroma.
1. Rozklepané plátky vepřové kotlety potřeme hořčicí a mletým pepřem. Protože polotovar, jímž vyplňujeme plátky je sá ... …více»
|
![]() |
18. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špíz plzeňského sládka: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kousky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a napichujeme střídavě na jehlu plátky masa, slaniny, cibule a plátky nebo celé menší feferonky. Takto připravené špízy narov ... …více»
|
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Aromatická vepřová pečínka: Troubu předehřejte na 220 C. Maso umyjte. Ze všech stran ho osolte a sůl ještě chvíli masírujte do masa. Všechny cibule oloupejte, překrojte napůl a pokrájejte na půl centimetrové plátky. ... ... …více»
|
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s rajčaty: Horní část pečeně nařízneme tak, aby se při pečení nezkroutila. Osolíme a v pekáči prudce na oleji opečeme ze všech stran. Přilijeme horký vývar, šťávu z jednoho citronu a přidáme koření a bylinky. Vl ... …více»
|
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečená špikovaná máslem: Plátek másla rozkrojíme na 2 špalíčky a ty pak ještě úhlopříčně, takže dostaneme celkem 4 trojúhelníkové kousky. Rozložte je na malý talířek a schovejte na půl hodiny do mrazáku. Troubu začněte předeh ... …více»
|
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený plněný řízek: Na pánvi zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájená játra, šunku, sýr, feferonky a krátce osmahneme. Řízky naklepeme a osolíme. Naplníme připravenou směsí, přehneme na polovinu ... …více»
|
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová krkovice na pepři: Krkovičku naklepeme, potřeme olejem, osolíme a z obou stran zasypeme čtyřbarevným pepřem.
Maso můžeme i ugrilovat. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm zprudka opečeme.
Stačí pouze zeleninová ... …více»
|
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masová řezanka s cuketou: V misce si rozmícháme celé vajíčko se špetkou soli a lžičkou maizeny. Vepřové maso nakrájíme na hranolky velikosti malíčku, přidáme do misky a vše dobře promícháme. Takto naložené maso necháme odležet ... …více»
|
![]() |
17. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky klokanky: Maso naklepeme osolíme a opepříme. Na půlky porcí poklademe plátek šunky, plátek nivy, to vše opakujeme 2x. Přeložíme druhou částí porce. Okraj sklepneme nebo spojíme jehlou. Obalíme v trojobalu. Smaž ... …více»
|