![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazole s pečeným bůčkem: Přebrané propláchnuté fazole namočené den předem uvaříme do měkka a scedíme. Na rozehřátém oleji osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rajčata a papriky nakrájené na menší ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílé fazole s masem a zelím: Fazole namočí přes noc do vody a druhý den je povaříme.
Když jsou fazole poloměkké přidáme k nim maso nakrájené na kostky a nadrobno pokrájené zelí.
Jsou-li fazole a maso měkké, zahustíme jíškou, os ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plzeňské tajemství: Všechny přísady dobře promícháme a do směsy přidáme řízky nebo kousek masa z kýty nakrájené na tenké proužky. Necháme 2 hodiny uležet v chladu a pak smažíme na oleji. Podáváme s chlebem. ... ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šlehačkové tajemství: Brambory nastrouháme na kolečka a dáme na dno vymaštěného pekáče. Do vepřových plátků uděláme kapsu, vymažeme hořčicí, osolíme, opepříme a vložíme kousek vajíčka, salámu a okurky. Položíme na sýrové b ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečeně z vepřové kýty: Maso necháme vcelku, očistíme, osolíme a opečeme na rozpáleném sádle. Opečené maso podlijeme teplou vodou, přidáme kmín a pod pokličkou nejdříve asi půl hodiny dusíme. Při dušení postupně vodu přilévá ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové koleno: Vepřové koleno se vykostí a uvaří.
Nálev: 1/4 l vody, štávu ze dvou citronů, cibuli nakrájenou na hrubo, rozetřený čestnek, sůl, pepř a kmín.
Do nálevu naložíme vařené koleno asi na 1 hodinu pak se ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špaldové rizoto: Osmahneme pokrájenou cibuli a kostičky masa. Okořeníme zalijeme lečem a dusíme do poloměkka.
Vsypeme špaldu a podlijeme vodou. Vložíme asi na 30 minut do trouby. "Rizoto" na talíři posype ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek zapečený se šlehačkou: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme kari kořením a moukou a na oleji opečeme. Vložíme do ohnivzdorné misky, podlijeme výpekem z řízků a v troubě dopečeme. Když změknou, posypeme je hustě stro ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety po námořnicku: Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se při smažení nekroutily, osolíme a posypeme paprikou. Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji osmahneme dozlatova. Pak přidáme nastrouhaný česnek. Na rozpá ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sloní uši s nivou: Zlehka naklepané maso osolíme, opepříme a okořeníme paprikou. Opečeme na oleji jako minutku. Plátky přeložíme na poloviny, teplé naplníme připravenou náplní a ihned podáváme.
Náplň: Nastrouhanou nivu ... …více»
|