![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Formanská kola: Bůček vykostíme, rozřízneme na široký plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme jednou drobně nakrájenou cibulí, tlučeným kmínem, mletou paprikou a drobně nakrájeným česnekem. Nahoru rozložíme omyt ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové koleno na medu: Očištěné koleno vaříme ve vodě s veškerým kořením a solí. Do pekáče vymazaného tukem vložíme na hrubo pokrájenou cibuli a posekané tři stroužky česneku. Když je maso téměr měkké, dáme ho do pekáče na ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená krkovice s anglickou slaninou a sýrem: Krkovičku naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, zasypeme na kostky nakrájenou ang. slaninou, cibulkou na kolečka, hustě nakrájeným tvrdým sýrem a posypeme strouhankou. Maso ... ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s medem a jablky: Naklepané maso naložíme den předem do marinády z oleje, medu, sladké papriky, sojové omáčky, soli, pepře a propasírovaného česneku.
Kotlety osmažíme z obou stran. Vyjmeme je a přilijeme zbytek mariná ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný vepřový bok: Vepřový bok opláchneme, osušíme a uprostřed ostrým nožem vytvoříme kapsu. Vymažeme ji hořčicí. Na másle rozškvažíme slaninu, žampiony, vejce a vše osolíme.
Přidáme pokrájenou červenou papriku, nakráj ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové v mrkvové omáčce: Vepřovou plec očistíme a nakrájíme na stejně velké kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a orestujeme dozlatova na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájené maso, kmín a opět osmahneme. Přilijeme zhrub ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové galetky: Vepřové maso omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, nakrájíme na malé kostičky a rozmixujeme na hladkou hmotu. Přidáme vejce, žloutky a prolisovaný česnek. Směs osolíme, opepříme, dochutíme kuminem a zno ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kapsy se šunkou a žampiony: Plátky masa dobře naklepeme, osolíme, opepříme a velmi slabě potřeme hořčicí.
Šunku nakrájíme nadrobno, žampiony oloupeme a nakrájíme. Šunku a houby zlehka opečeme na oleji, přidáme hrášek a vejce. ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrbaté řízky (vepřové řízky zapečené s houbami): Houby nakrájíme a podusíme na cibulce. Nakrájené rohlíky namočíme do mléka, lehce je vymačkáme a smíchame s houbami. Do této směsi postupně přidáme nakrájenou šunku, vejce, pepř a majoránku.
Řízky . ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené vepřové plátky s okurkou: Plátky naklepeme a obalíme ve směsi mouky s paprikou. Prudce opečeme na pánvi. Takto opečené plátky naskládáme do pekáčku, posolíme, popepříme a zalijeme vývarem do výšky masa. Přiklopíme (stačí alo ... …více»
|