![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky s jablkem: Maso nakrájejte na plátky, lehce naklepejte a nakrájejte na nudličky. Nudličky osolte. Cibuli a česnek drobně nasekejte a smíchejte s masem. Zvlášť do misky nahrubo nastrouhejte jablko, přidejte k něm ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky z láku: Celý kus vepřového masa potřeme česnekem a solí a necháme dva dny uležet. Potom zalijeme studenou vodou a znovu necháme odstát tři dna za občasného převracení. Pak vysušíme a nakrájíme na řízky, balím ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchý přírodní řízek: Plátky masa si naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce z obou stran. Maso osmažíme do růžova. Podlijeme trochou vody (ve které máme rozmíchanou asi jednu lžičku hl. mouky) a dusíme do změknutí. ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klášterní kotlety: Vezmeme 4 kotlety a omyté je lehce naklepeme, posolíme a okořeníme, dle chuti a složení domácích jazýčků. Nastrouháme sýr cihla (množství tak akorát). Cibule oloupeme a nakrájíme na hrubší kostičky.
... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pochoutka z bůčku: Maso pomeleme, přidáme vejce, koření, česnek pořádně promícháme a nacpeme do tlačenkového papíru. Vaříme ve vodě v tlakovém hrnci 1 hodinu. Necháme do druhého dne vychladnout a druhý den krájíme. Pod ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Královská panenka: Maso nakrájíme na přibližně 3-5 cm špalíčky, jemně stlačíme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji. Kapii a šunku nakrájíme, smícháme s vejcem, přisypeme kari, pepř a trochu soli. Směs ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené vepřové plátky na zelenině: Maso opláchneme, nakrájíme na plátky a lehce osolíme. Cibuli nakrájíme na jemno a ve větším hrnci zpěníme na tuku. Mezitím si v menším hrnci rozpustíme máslo a přidáme do něj mraženou zeleninu, kterou ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové v jogurtu: Z jogurtu, vajec a česneku uděláme marinádu. Opepříme, osolíme, přidáme grilovací koření a vložíme naklepané lehce osolené maso. Marinujeme nejlépe přes noc. Potom vyjmeme, obalíme ve strouhance a sma ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na krenexu: Do pekáčku nalejeme trochu oleje a na dno dáme na jemno nakrájenou cibuli. Plátky masa naklepeme, osolíme a každý plátek masa potřeme utřeným česnekem a asi 1-2 lžičkami krenexu z obou stran. Dáme . ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněný guláš se zeleninou a červeným vínem: Cibuli nakrájíme na kostičky a posmažíme do zlata na oleji. Přidáme maso pokrájené na nudličky nebo kostičky. Osolíme, opepříme, přidáme papriku, podusíme. Přidáme na kostičky pokrájené okurky, mrkev, ... …více»
|