![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané vepřové řízky: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji nebo tuku. Ve vypečené šťávě osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěné žampión ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety v hořčicové omáčce: Maso omyjeme, osušíme, okrajové blány nařízneme, mírně naklepeme a opečeme zprudka na rozehřátém oleji z každé strany asi 7 - 9 minut. Potom osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a sladkou smetanou, v n ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapusta růžičková zapékaná s uzeným bůčkem a houbami: Houby nakrájíme na plátky a na rozehřátém másle je doměkka udusíme. Udušené osolíme a slabě opepříme. Očištěné a omyté kapustičky vložíme do osolené vařící vody a bez pokličky je vaříme. asi 12 minut ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masové placičky: Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka. Vše důkladně promícháme, necháme v chladnu (špajz, lednice) 2 – 3 dny uležet pro lepší chuť a potom pečeme na oleji na malé placičky – nejlépe je péct je ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety plněné brynzou: Brynzu rozmělníme vidličkou, přidáme na kostičky nakrájené olivy, prolisovaný česnek, sůl, pepř a vše důkladně promícháme. Kotlety omyjeme, osušíme, nožem každou podélně rozřízneme tak, aby ve středu ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koložvárské zelí: Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, přidáme lžíci papriky, na kostky nakrájené maso, opepříme, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do měkka. Vodou podlejeme tak, aby nám zůstalo více šťávy. Rýži ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněné vepřové řízky v alobalu: Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata nařízneme, ponoříme na chvíli do vařící vody, vyjmeme a oloupeme. Nakrájíme je na ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety po uhersku: Vepřovou pečeni rozsekáme na kotlety, ty pak na okrajích nařízneme, aby se nekroutily. Maso také částečně uvolníme od kosti, aby se dobře propeklo. Kotlety mírně naklepeme, osolíme, opepříme a popráší ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na cibuli: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme špetkou papriky a obalíme v mouce. Na oleji zpěníme kostičky jedné cibule, vložíme kotlety a po obou stranách opečeme dozlatova. Pak přidáme na plátky na ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotletky na leču: Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme. Pokud necháváme kost, lehce ji odřízneme od masa a naklademe na vyšší plech nebo pekáček. Na každou položíme plátek anglické slaniny, šunkového salámu, ... …více»
|